Oplossen van problemen met de installatie van Rosetta Stone

Problemen met uw Rosetta Stone-installatie of u zal niet zitten kundig voor verder blijven en het softwareprogramma uitgevoerd. Steen van Rosetta software maakt gebruik van een combinatie van tekst, audio en beelden om je te leren een vreemde taal. De software heeft tot doel om je te leren zonder boren of vertalingen, zich te concentreren op een intuïtieve techniek genoemd "Dynamische onderdompeling methode." Vaak voorkomende installatieproblemen omvatten niet voldoen aan de minimale eisen, niet installeren naar de programma met beheerdersrechten en met conflicten met software van de veiligheid van uw systeem.

Instructies

1

Steen van Rosetta installeren op Windows 7 en Vista met administrator rechten door met de rechtermuisknop op het bestand "Setup" en kiezen "Looppas als beheerder". Zonder beheerdersrechten kunnen Rosetta Stone niet bestanden naar de vaste schijf te schrijven.

2

Klik op "Engels" en "OK" op de installatiescherm vraagt om welke taal het programma te installeren. Dit komt overeen met de taal de instructies en menu's zullen, in tegenstelling tot u de gewenste taal om te leren.

3

Controleer de systeemeigenschappen van uw om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de minimale vereisten voor de steen van Rosetta. U hebt minimaal 600 MB vrije harde schijfruimte per steen van Rosetta versie 4 niveau nodig. U moet ook een minimum van 1 GB van RAM, breedband Internet, 1024 bij 768 resolutie en een 1 GHz-processor.

4

Reinig uw CD met alcohol en een zachte doek om elke stof en vuil te verwijderen. Voer het installatieprogramma opnieuw uit.

5

Schakel uw firewall, anti-virus en elke andere beveiligingsprogramma's die op uw computer worden uitgevoerd die kunnen blokkeren of interfereren met de steen van Rosetta-installatie.