Op een Monitor aansluiten SLI grafische kaarten

Op een Monitor aansluiten SLI grafische kaarten


SLI is een technologie die is ontwikkeld door Nvidia waarmee twee videokaarten worden aangesloten op het moederbord van uw computer (drie in nieuwere moederborden). SLI technologie maakt het mogelijk de videokaarten te combineren hun video verwerkingsmogelijkheden en werken als een eenheid. Het hebben van twee videokaarten, zal echter niet precies het dubbele van de grafische prestaties van uw computer. SLI is populair onder gamers op zoek te stimuleren de video verwerkingsprestaties hun gaming computers, waardoor spelen kijken meer helder en scherp, ofwel met professionele videobewerkers die werken met bioscoopkwaliteit video, zoals Blu-ray of HD.

Instructies

1

Neem de voedingskabel van de monitor en het loskoppelen van een stroombron. Ook Haal het netsnoer uit de achterkant van de computer.

2

Controleren om te zien wat voor soort verbinding uw moederbord gebruikt; elke SLI ingeschakelde videokaart heeft een DVI (Digital Visual Interface)-poort en wellicht een DisplayPort of een HDMI-poort. De meeste monitors gebruiken nog steeds DVI technologie vanaf 2010.

3

Neem de kabel van de monitor en sluit deze aan op de juiste poort op uw moederbord; het moet gemakkelijk verbinden.

4

Sluit de kabels van de macht op zowel het beeldscherm en de computer. Deze inschakelen. Het beeldscherm zou nu moeten werken.

Tips & waarschuwingen

  • Het maakt niet uit welke SLI-videokaart u steek de connector in.