Onscherpe foto's & video's in Adobe Flash Player

Adobe Flash Player, een software plug-in vrijgegeven door Adobe, werkt met internetbrowsers om streaming media online te spelen. Als u ontdekt dat afbeeldingen en video's onscherp worden weergegeven in Adobe Flash Player, kunt u een paar dingen om het probleem te verhelpen.

Adobe Flash Player Basics

Adobe Flash Player activeert voor een Flash-animatie afspelen en streaming video ingesloten in een webpagina. De SWF-animatie-indeling en de FLV-digitale video-indeling zijn beide inheems in Adobe Flash Player. Niet alleen de component maakt het mogelijk om te interageren met webpagina's, maar het heeft vereist om te clips weergeven op video-sharing diensten zoals YouTube, Hulu, Dailymotion en Vimeo.

Upgrade uw Plug-in

Als afbeeldingen en video's onscherp worden weergegeven in Adobe Flash Player, wellicht u niet een actuele versie van de plug-in geïnstalleerd. Een verouderde onderdeel mogelijk niet in staat om de gegevenssnelheid van de streaming media of Compressieformaat. Ter aanvulling van uw internetbrowser met de nieuwste versie van Adobe Flash Player, Adobe Support Center op de website en selecteer "Download de nieuwste versie." Klik op de "Agree and install now" knop om het setup-proces te starten. Een bericht 'Installatie voltooid' wordt weergegeven wanneer uw internetbrowser wordt uitgerust met de huidige component.

Upgrade uw Browser

Net als een verouderde versie van Adobe Flash Player, kan een verouderde versie van een internetbrowser ook verantwoordelijk zijn voor problemen met het afspelen met streaming media. Maar geen kwestie van welke internetbrowser die u gebruikt, kunt u de toepassing in enkele muisklikken vernieuwen. Zodra u de optie voor het bijwerken van software selecteert, volg de aanwijzingen op het scherm de instructies voor het uitvoeren van de taak. In Internet Explorer, ga naar het tabblad Extra en selecteer 'Windows Update'. In Firefox, ga naar de Help-tab en selecteer "Check for Updates..." In Chrome, klik op de moersleutelpictogram op de werkbalk van het programma en selecteer "Google Chrome Update."

Controleer of uw Computer

Een overweldigd computer kan ook interfereren met de verschijning van streaming media in Adobe Flash Player. Een buitensporig aantal geïnstalleerde programma's en opgeslagen bestanden kan overnemen van opslagruimte en compromis verwerkingssnelheid. En als andere toepassingen niet soepel lopen, deze overbelasting van de middelen is waarschijnlijk te wijten. Ter verbetering van het uiterlijk van streaming media in Adobe Flash Player en verbeter uw algemene systeemactiviteit, Verwijder zoveel programma's en bestanden mogelijk van uw harde schijf.