Onlinespellen voor één jarigenOuders kunnen kennismaken met hun één-jarigen Internet vroeg en te profiteren van de vele online spelletjes voor aangepast aan de leeftijd. Websites voor populaire kinderboeken shows en TV-zenders hebben vaak games beschikbaar voor de kinderen om te spelen. Voor 1-jarigen, moet de meeste van deze spellen worden gespeeld met de hulp van ouders.

Kneebouncers

Deze website biedt een aantal online spelletjes geschikt voor 1-jarigen. Games zoals Pop-a-Lot en Wake Up Sammy zal de kleintjes vermaken. Spelletjes geschikt voor 1-jarigen hebben zeer eenvoudige instructies en worden gespeeld op de druk op een willekeurige toets op het toetsenbord. De site heeft een contributie en ouders betalen per maand of per jaar voor onbeperkte toegang tot de Kneebouncers spelen.

Fisher Price

De website van Fisher Price is een ruimte gewijd aan gratis online games voor zuigelingen door middel van peuters. Deze spellen moeten een ouder begeleiding om ten minste een een-jaar-oude begon te spelen. Games zoals verrassing en Rainforest verrassing zijn gericht op onderwijs kinderen over oorzaak en gevolg en hen enkele basisgegevens over cijfers en letters.

Disney Junior

De website van Disney Junior beschikt ook over gratis online spelletjes voor jonge kinderen aan schoolgaande kinderen. Veel van deze spellen zijn gebaseerd op populaire Disney toont, zoals Mickey Mouse clubhuis en auto. Baby's grote Helper ontwikkelt identificatie en categorisatie vaardigheden door het hebben van de speler kiezen uit items die de baby voor verschillende activiteiten moet. Deze spellen hebben meer betrokken instructies en uitdagingen en van een ouder toezicht vereisen.

Baby TV

De Baby TV-site is een plek om te ton van gratis online onderwijsspelen voor 1-jarigen vinden. Deze spellen zijn geschikt voor kinderen tot drie. Alle zijn voorzien van een vrouwenstem regisseren van het kind over hoe te spelen van het spel en bieden aanmoediging om te blijven spelen. Deze games zijn gericht op het opbouwen van identificatie en geheugen vaardigheden, ook. Het geheugenspel vraagt het kind om te selecteren van de verschillende kaarten om te proberen en overeenkomen met een met een kaart die momenteel wordt weergegeven.