Online handel uitgelegd

Een snelle Internet-verbinding maakt online handel snel en gemakkelijk, waardoor aspirant beleggers de kans om uit te voeren Self-Directed investeren. In de VS, wordt investeringsgeld met online makelaars geplaatst beschermd door de Securities Investor Protection Corporation, een regering agentschap bieden investeringen verzekeringen en vereist lidmaatschap van makelaars. Online brokers zijn bovendien volledig bij de Securities and Exchange Commission en de leden van de Financial Industry Regulatory Authority geregistreerd. Investeerders die beschikken over de kennis van de investeringen en vertrouwd bent met online tussenhandel kun het beste uit de online-handel.

Account Setup

Selecteren van de juiste online makelaar helpt zorgen voor een bevredigende online trading service en ervaring. Accountconfiguratie met een makelaar is eenvoudig en omvat fundamentele persoonlijke voorlichting over de rekeninghouder en de financiering van de account met geldoverdrachten. Maar vergelijken verschillende makelaars kan vereisen meerdere overwegingen over uiteenlopende onderwerpen. Handelscommissie is een belangrijk aspect bij het kiezen van een makelaar. Andere punten van zorg eventueel rekening-opening minimumbedrag, minimum rekening van de betalingsbalans, account-onderhoudsbedrag en minimum aantal trades vereist. Beleggers overwegen ook de soorten beleggingen die door een makelaar wordt aangeboden als ze geïnteresseerd in niet alleen de handel voorraden, maar ook andere beleggingen zoals beurs verhandelde fondsen, obligaties en beleggingsfondsen zijn.

Research Tools

Het gemak van het online handel gaat vaak gepaard met het gemak van online onderzoekstools beschikbaar van makelaars en vult deze aan hun klanten. Als een standaardindeling bieden makelaars zowel algemeen economisch, markt commentaren en individuele bedrijf onderzoeksrapporten. Beleggers kunnen verschillende onderzoekstools gebruiken om uit te voeren fundamentele evaluatie, alsmede technische analyse op doelwit handel. Sommige geavanceerde technische hulpmiddelen kunnen verder verbeteren online trading ervaring, verschillende technische indicatoren weergeven op het zelfde scherm waar real-time koersen worden weergegeven.

Handelsplatform

Terwijl het handelsplatform van elke makelaar waarschijnlijk variaties tot op zekere hoogte bezit, zijn streaming aandelenkoersen een nietje functie in veel handelsplatformen. Online handel kunnen razendsnel in het licht van de steeds veranderende live citaten van de notering van de prijzen. Informatie verwerkingstijd van ontvangen die de gegevens handelen daarnaar is beperkt tot slechts seconden in veel handel scenario's. Om te voorkomen dat potentieel ongunstige prijs executies, altijd beperkt orders invoeren in tegenstelling tot de markt orders tenzij het succes van een handelsorde doorlopen heeft voorrang op de bezorgdheid van de extra kosten van de handel.

Bijhouden

Een automatisch gaat niet door op het moment van een muisklik handels­ is niet compleet tot een handel bevestigingsvenster op het scherm van de makelaar verschijnt. De pagina "MijnAccount" toont ook de status van alle open en afgesloten transacties. Controleer de twee locaties tegen elkaar om te zien of er enige discrepantie. Records van alle verleden handel worden meestal opgeslagen door de makelaar op één locatie onder de pagina 'mijnaccount' voor het gemakkelijke bekijken en toekomstige verwijzingen door de investeerder.