Online Brokerage Vs. traditionele handel

Online Brokerage Vs. traditionele handel


Online brokerage rekeningen hebben veranderde de manier waarop die de wereld investeert. Terwijl een effectenmakelaar ooit als exclusief voor rijke mensen gezien werd, kan nu elke belegger gemakkelijk instellen een low-cost online brokerage account. De astronomische groei van online beleggen heeft ook gedwongen traditionele brokerage bedrijven concurrerend en lagere prijzen.

Hoe de traditionele handel werken

Traditionele handel roept beelden op van een investeerder een effectenmakelaar roepen op de telefoon en het plaatsen van een handel gebaseerd op een hete tip. In de dagen voor het Internet, dat was hoe de meeste beroepen werden gemaakt en velen vandaag blijven gebruiken traditionele bemiddelingsdiensten. Sommige van de grootste namen in de financiële dienstverlening in 2010 zijn de traditionele makelaarshuizen zoals Merrill Lynch, Morgan Stanley Smith Barney en Charles Schwab. Makelaars adviseren hun cliënten en verzend bestellingen aan de effectenbeurzen. Ze kosten een Commissie voor het verstrekken van deze dienst. Traditionele makelaars een oogje houden op hun klanten investeringen en periodiek suggereren dat ze kopen of verkopen van bepaalde investeringen of wijzigingen in hun asset allocatie aanbrengen.

Hoe Online handel werken

Online handel is zelf gedreven. Terwijl de traditionele makelaars adviseren cliënten en suggereren een investering pad, zitten online handelaren om hun eigen investeringen selecties te maken en om te beslissen wanneer te kopen en te verkopen. Beleggers plaats handel online veel op dezelfde manier dat ze kopen boeken op Amazon of schoenen op Zappos. Online handelaren opstelling een rekening met online broker en kunnen ze op elk gewenst moment inloggen en een bestelling plaatsen. Regelmatig geplande investeringen kunnen ook worden vastgesteld, zodat een bepaald aantal aandelen of een geldbedrag is geïnvesteerd op hetzelfde moment elke week of maand. Online investeerders moeten hun eigen portefeuille beheren en zelf bepalen wanneer de handel. Sommige van de grote namen in de online-handel in 2010 zijn TD Ameritrade, E * Trade, Scottrade en Sharebuilder. Net als met een full-service makelaar handel online beleggers individuele aandelen, evenals opties, ETF's, beleggingsfondsen, obligaties, grondstoffen en andere investeringen. Meeste korting online verzekeringsmakelaars hebben telefoon en on line ondersteuning. Veel van hen bieden ook in diepte investeerder onderwijs producten zoals gidsen, grafieken, analist artikelen en andere informatieve bronnen.

Kosten verschillen

Traditionele handel kosten aanzienlijk meer dan online trading, meestal ten minste het dubbele van de kosten. Financiële diensten aan ondernemingen en full-service makelaars zag het schrijven op de muur jaar geleden, en velen online handel takken als aanvulling op hun reguliere brokerage diensten instellen. Op hetzelfde moment verminderd veel traditionele bedrijven ook provisies en handel vergoedingen. Sommige online versies van full-service brokerage bedrijven zijn duurder dan online brokerage Discountprijzen, maar velen hebben ruwweg gelijkaardig kosten. Prijzen verschuiven voortdurend, zodat beleggers moeten shop around. Meeste full-service makelaars verminderen kosten voor beleggers met hoge waarde rekeningen.

Voor- en nadelen

Het grootste voordeel tot de traditionele handel is de service en aandacht door effectenmakelaars. Ze suggereren investeringskeuzen, helpen klanten hun portefeuilles beheren en adviseren bij plaatsen van beroepen. Full-service makelaarshuizen doen veel hand-holding terwijl online makelaarshuizen dingen volledig in handen van de beleggers verlaten. Onervaren beleggers kunnen voelen, verloren en onzeker over het adequaat beheer van activa zelf. Online handelaren hebben ook te besteden meer van hun eigen tijd doen achtergrond onderzoek terwijl veel traditionele beleggers laten hun makelaars dat werk voor hen doen. De grote voordelen voor online beleggen zijn online hun lagere kosten en snelheid. Geen wachttijd voor een telefoongesprek moet worden geretourneerd of een controle om na te gaan in de mail, omdat beleggers plaatsen beroepen die met de klik van een knoop krijgen verwerkt.