Online aandelenhandel Vs. traditionele

Het Internet is een essentieel instrument voor het uitvoeren van allerlei taken, niet de minste daarvan als verwerking van financiële transacties. Overwegende dat het kopen van de voorraad zodra vereist een telefoongesprek of in-persoon bezoek aan een makelaar, kunnen beleggers die gebruik maken van online aandelenhandel diensten bestellingen en betalingen op elektronische wijze ontvangt. Maar elke optie voor de handel van de voorraad heeft nog voor- en nadelen.

Snelheid

De snelheid waarmee kun je online transacties is één van de grootste voordelen ten opzichte van traditionele aandelenhandel. In plaats van te wachten voor een menselijke makelaar om een bestelling te plaatsen, kunt u wachten tot de prijzen een bepaald niveau bereiken voordat springen op een kans om een bestelling te plaatsen. Terwijl online aandelenhandel niet onmiddellijk gebeuren, is het nog steeds de snelste methode beschikbaar voor het merendeel van de particuliere beleggers. Snelheid betekent ook dat u kunt meer transacties uitvoeren in een beperkte hoeveelheid tijd, zoals vlak voor het sluiten van de markt voor de dag, of, zodra het wordt geopend.

Begeleiding

Een belangrijk nadeel van online aandelenhandel is de afwezigheid van het menselijke element in de vorm van een makelaar u kan spreken met en vragen. Terwijl online makelaars vaak vraag secties, en functies van de on line help gestelde hebben, kunnen niet zij overeen met het interactieve element een relatie tot stand te brengen met een makelaar die je vertrouwen en leren van groeien.

Aan de andere kant, als u liever op uw eigen beslissingen, kan het ontbreken van een traditionele makelaar worden bevoordeeld. Online handelen in aandelen kunt u bestellingen uit te voeren op elk gewenst moment die de markt open is zonder raadpleging van een makelaar of nodig om uit te leggen van uw beslissing.

Kosten

Online en traditionele aandelenhandel zeer verschillend in termen van kosten. Hoewel noch een één prijs voor iedere transactie biedt, is online handel over het algemeen veel minder duur. Sommige online handel diensten bieden gratis transacties voor nieuwe rekeninghouders of vaste tarieven die maken het gemakkelijk om bij te houden hoeveel u uitgeeft op handel. Traditionele makelaars brengen commissies die het ondersteunen van hun bedrijf en zijn vaak gebaseerd op een percentage van elke transactie.

Informatie

Wanneer u zaken doet online voorraad, hebt u toegang tot een overvloed aan informatie, van interactieve grafieken en diagrammen aan lange lijsten van historische prijzen en winst schattingen. Online broker diensten ook compileren nieuwsartikelen over bedrijven te helpen u meer inzicht in waar je bent te investeren. Deze informatie kan worden moeilijk te waden door in de werken naar de beste beleggingsbeslissing te nemen. Traditioneel maken van handel geeft u toegang tot een makelaar die u helpen kan gegevens filteren en leidt u naar alleen de meest nuttige middelen.