NVIDIA GeForce 8800 GTS instellingen voor FSX

Microsoft Flight Simulator 10, gemeenzaam bekend als FSX, is een kwalitatief hoogwaardige flight simulator die de speler kan bieden realistisch landschap als de speler de hardware aan de taak is. Een videokaart van Nvidia GeForce 8800 GTS heeft de mogelijkheid van het runnen van FSX op een hoge grafische niveau, met gedetailleerde opties ingeschakeld die toevoegen aan de grafische ervaring. Om de beste resultaten van de 8800 neemt GTS in het spel geoptimaliseerde grafiekkaart instellingen en experimenten.

Algemene spel kwaliteitsinstellingen

Selecteer hoge kwaliteit weergavemodus voor het spel om op alle voor de graphics van het spel. Deze instelling maakt een beeldweergave die is gevuld met de kleinere details die het spel, zoals pluizige wolken en dichtbevolkte steden bevat. Instellen van het spel op de standaardresolutie van uw monitor ook gebruiken om te voorkomen dat frame druppels toe te schrijven aan de schalen van de oorspronkelijke resolutie naar beneden. Probeer het spel te bekijken van de helderheid van het landschap tijdens zowel dag en nacht vlucht. Als u problemen ondervindt bij het onderscheid te maken tussen objecten en schaduwen, verhogen de gammacorrectie instelling voor het spel totdat donker grijze gebieden zichtbaar zijn.

Spel Uitbreidingsinstellingen

De Uitbreidingsinstellingen bevatten waarmee u grafische extra's aan uw weergegeven afbeelding toevoegt, zijn ze de kleine add-ons, dat de neiging om het beeld vloeiend en evenwicht van de verlichting. Kiezen voor zowel anti-aliasing en anisotropische filtering voorkomen toegevoegde grenzen te glad de regels rond objecten in het spel. Stel de anti-aliasing op 2 x voor de beste resultaten mogelijk met de 8800 zonder een onnodige daling in framesnelheid. 16 x anisotropische gebruiken om dezelfde redenen. Test het spel na elke instelling wordt toegepast om ervoor te zorgen dat u niet de framesnelheid hebben verlamd. Een goede framesnelheid moet soepel beeld op het scherm worden weergegeven. Als uw afbeelding begint te stotteren als de afbeelding wordt gewijzigd, verlaagt de instellingen geleidelijk totdat het beeld weer glad is.

3e partij grafische programma's instellen

Er zijn verschillende derden graphics-profiel setters beschikbaar voor gebruik met Nvidia videokaarten. Deze programma's kunnen u een profiel maken voor gebruik met elk spel dat de instellingen binnen het spel overschrijft. Deze mate van controle omzeilt sloten ontwikkelaars plaats op instellingen om te houden van de speelervaring hetzelfde ongeacht de machine gebruikt. Als u een profiel van de derde-partij setter, gebruiken dezelfde instelling u binnen het spel zelf selecteert. De 8800 GTS is niet krachtig genoeg om echt te profiteren van de mogelijkheden van deze profiel-setters, en probeert te gaan hoger bij de oprichting zal waarschijnlijk resulteren in verloren gegane framesnelheden.

Experimenteren met wijzigingen in instellingen

De grafische kaart is slechts één factor bij het bepalen hoe goed FSX kunt uitvoeren op een systeem. De instellingen zijn slechts uitgangspunten uit te werken. Als de framesnelheid traag is, dan lager instellingen waar nodig in te dienen een plezierige simulatie. Als het lijkt het systeem kunnen hogere instellingen, experimenteren met de verhoging van hen een tegelijk, testen na elke wijziging om op te merken de effecten voordat u verdergaat.