NVIDIA GeForce 6150 SE instellingen voor Smooth spelen voor "Counter-Strike: Source"

De GeForce 6150 SE grafische chip is een geïntegreerde grafische oplossing, wat betekent dat de grafische chip is ingebouwd in het moederbord. De 6150 maakt gebruik van "gedeeld" geheugen, wat betekent dat het deel van uw systeem-RAM gebruikt als de video buffer. Geïntegreerde grafische chips kunnen hebben problemen met het afspelen van grafisch intensieve games vanwege deze en andere factoren. Uw grafische chip moet ten minste 24 frames per seconde te maken glad gameplay leveren, of "knippen" (waarin de beweging op het scherm wordt gestart en gestopt) kunnen optreden. Probeer verschillende dingen te krijgen van Counter-Strike Source probleemloos op uw GeForce 6150 SE.

Achtergrondprogramma 's

Als u programma's aan uw computer, sommigen van hen, zonder dat u echt weten toevoegen, automatisch uitvoeren wanneer Windows wordt gestart. Deze programma's afval RAM, omdat ze op de achtergrond worden uitgevoerd, hoewel u deze niet gebruikt. Voorkomen dat deze programma's uitgevoerd bij het opstarten met behulp van het hulpprogramma msconfig in Windows, of een aantal vrij nut dat u programma's opstarten managers. Toegang tot het hulpprogramma msconfig door te klikken op "Start" (de knop Windows-logo op de lagere linkerhoek van het scherm) en vervolgens te klikken op "Run," te typen "msconfig" en druk op "Enter".

Video Buffer

De video buffer is de hoeveelheid systeem-RAM is gereserveerd voor uw videokaart. Dit is waar de video wordt opgeslagen vóór gonna van uw monitor. De grootte van de video buffer kan meestal worden aangepast in het BIOS van uw computer. Uw buffer kan alleen worden ingesteld op 64 MB, maar u kan het oplopen tot 128 of 512 MB. Dit kan verbeteren de gladheid van een spel, maar je moet er genoeg RAM in uw computer zodat u om dit te doen. Er zijn twee problemen met gedeeld geheugen. Ten eerste, het ontneemt RAM van uw systeem, dat is ook met behulp van RAM voor andere aspecten van het spel; en, ten tweede, het is niet zo snel en efficiënt als een dedicated videokaart-onboard RAM. Als u wilt wijzigen uw buffergrootte, login op de BIOS door te draaien op uw computer en druk op "Delete" wanneer het bericht in te voeren van de BIOS verschijnt. Dit is het eerste scherm dat u ziet wanneer u uw computer aanzet. Gebruik de pijltoetsen om te navigeren naar "Geavanceerde instellingen" druk op "Enter" Ga naar "Video Buffer" of "Video Frame Size" en druk op "Enter". Vervolgens kunt u de pijltoetsen om te navigeren naar een grotere buffergrootte. Druk op "Esc," Ga naar "Exit" en druk op "Enter" tweemaal.

Spel grafische opties

Counter-Strike: Source, zoals vrijwel alle video games, heeft in-game aanpassingen voor video kwaliteit. Een van de opties die sterk van invloed op video performance, vooral met geïntegreerde graphics, is anti-aliasing, of "AA". AA is een proces dat pogingen om de gekartelde lijnen van gladde oppervlakken. Met de SE 6150 moet AA worden uitgeschakeld. Andere video opties die moeten worden aangepast, zijn resolutie en anisotropische filtering: resolutie kan worden verlaagd op 640 X 480 en anisotropische filtering kan worden uitgeschakeld. Wanneer u begint met Counter-Strike: Source, klik op de knop "Opties" en "Graphics" om deze instellingen aanpassen.

Systeemvereisten

Er zijn aanbevolen en de minimale systeemvereisten. Ter referentie zijn de aanbevolen instellingen een Pentium 4-CPU kloksnelheid 3,0 GHz of sneller. Het gaat hierbij om een DX9 videokaart AMD 64 CPU's gewaardeerd op 3000 + en boven en 1 GB RAM. De minimumeisen zijn een 1,7 GHz CPU of Athlon 64, 512 MB RAM-geheugen en een DirectX 8.1-staat grafische kaart.