Norton Ghost 15 zal niet kopiëren van een station terwijl Windows wordt uitgevoerd

Norton Ghost 15 zal niet kopiëren van een station terwijl Windows wordt uitgevoerd


Norton Ghost 15 is back-up en herstelsoftware geproduceerd door Symantec. Norton Ghost 15 biedt meerdere opties om de bescherming van gegevens, met inbegrip van de oprichting van het bestand en volledige systeem back-ups, herstel van systeemfouten en het inschakelen van off site back-ups voor een betere beveiliging. Norton Ghost 15 heeft de mogelijkheid om schijven te kopiëren terwijl Windows wordt uitgevoerd, maar af en toe deze functie niet uitvoeren, zoals het hoort. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem te herstellen en het vermogen van de geest om te kopiëren van een station terwijl Windows wordt nog steeds uitgevoerd.

Instructies

1

Start de toepassing Windows worden uitgevoerd. Klik op de Windows "Start" knop en klik vervolgens op "alle programma's. Selecteer "Accessoires" in het weergegeven menu en klik vervolgens op "Uitvoeren". Het toepassingsvenster Windows uitvoeren wordt weergegeven.

2

Toegang tot het hulpprogramma Windows Services. Typ "services.msc" in het venster van de toepassing uitvoeren en klik op 'OK'. Het Windows "Services" venster zal verschijnen.

3

Ga naar de 'symsnap service'. De symsnap-service in de kolom "Naam" van het venster Services zoeken.

4

Controleer of het opstarttype van de symsnap. Dubbelklik op symsnap service in de kolom 'Naam' van het venster Services. Het venster "Eigenschappen van de Service van de Symsnap" zal verschijnen. Zorg ervoor dat het Opstarttype "Manual". Als het opstarttype niet handmatig, selecteer 'manual' in het drop-down menu. Klik op "OK" om te sluiten van het venster Eigenschappen van de Service van de Symsnap.

5

Controleer of de symsnap-service is gestart. De status van de service bevindt zich onder de kolom 'Status' van het venster Services. Als de symsnap-service toont een andere status dan 'Gestart', gaat u verder met stap 6. Als de status van de symsnap-service wordt gestart, gaat u verder met stap 7.

6

Start de service symsnap. Met de rechtermuisknop op de service van de symsnap in het venster Services en selecteer 'Start' in het weergegeven menu. De symsnap-service wordt gestart. Klik op "OK" om te sluiten van het venster Windows-Services.

7

Start Norton Ghost en opnieuw back-up van de schijf. Norton Ghost zal nu back-up van het station terwijl Windows wordt uitgevoerd.