Neem Live Video met een Camera & verzenden het via de Computer

Neem Live Video met een Camera & verzenden het via de Computer


Streaming video is het proces van het versturen van video via een computer en via het Internet, zodat het kan worden bekeken door anderen op een andere locatie. Deze vorm van technologie wordt vaak gebruikt voor het uitzenden van live interviews of videovergaderingen. Als u zou willen livevideobeelden opnemen en het via uw computer als een live-feed stuurde, kunt u dit doen met een standaard digitale videocamera.

Instructies

Sluit de Camera aan op de Computer

1

Bevestig de interfacekabel die bij de videocamera op de juiste poort op de camera. Sommige digitale videocamera's gebruiken firewire koorden, terwijl anderen gebruik USB-kabels, maar een van deze apparaten slechts één poort op de camera passen.

2

Sluit het andere uiteinde van de interfacekabel op de computer. Sluit een USB-kabel aan op een open poort van de USB- of firewire op de firewire-poort van de computer.

3

Zet de camera aan. Draai de draaiknop naar "Camera"-modus.

Verzenden van Live Video via de Computer

4

Onderteken omhoog met een service die live-streaming biedt. Gratis online diensten waar gebruikers video's streamen kunnen omvatten UStream, Camstreams en FreedoCast (zie bronnen).

5

Ga naar de live streams sectie van de website door te klikken op de knop "Toon" of "Live Cam" op de pagina.

6

Druk op de opnameknop op de videocamera om te beginnen met het vastleggen van video via uw videocamera. De video die is vastgelegd door de camera wordt weergegeven op de preview-scherm op de streaming website.

7

Klik op de knop "Uitzending" van de "Show" pagina. De video die wordt weergegeven op het scherm worden verzonden via de website.

Tips & waarschuwingen

  • Uw video-camera instellen op een statief gemakkelijker te beheren zijn als het aankomt op tijd om uit te zenden.
  • Informatie die u invoeren moet om een account aanmaken bij UStream, Camstreams en FreedoCast bevat schermnaam, e-mailadres en wachtwoord.