Naad gebruiken met Firefox

Het kader van de naad is een open-source platform voor het ontwikkelen van Java-toepassingen voor het Internet, die Asynchronous JavaScript en XML, Java persistentie en JavaServer gezichten technologieën integreert. Toepassingen die zijn gemaakt met het kader van de naad uitvoeren vanaf elke browser, met inbegrip van Firefox, zodra de Java Plugin is ingeschakeld. Standaard, zou moeten het kader van de Naad JBoss werken met de Mozilla Firefox browser zodra de server is geïmplementeerd. Als dit niet gebeurt, kun je een paar stappen om ervoor te zorgen dat het de volgende keer dat u de browser starten doet.

Instructies

1

Start de Firefox-browser, dan klik op de knop "Firefox" in de linkerbovenhoek van het venster en selecteer de optie Invoegtoepassingen. Ga naar het paneel Plug-ins, dan klikt u op het Platform van Java plugin en klik op de knop "Enable". Als het al ingeschakeld, klikt u op de knop "Uitschakelen" en wacht even voordat u het opnieuw inschakelt.

2

Sluit de Firefox-browser om te vernieuwen van de instellingen, maar wachten om te openen het pas na een paar meer belangrijke taken.

3

Start opnieuw op de webserver van waaruit u de naad kader en toepassingen. Het kader loopt van een of meer van de volgende servers: JBoss Application Server, IBM Websphere, BEA WebLogic, Oracle OC4J en Apache Tomcat.

4

De Firefox-browser starten na het opnieuw opstarten van de webserver. Typ het volgende adres in het veld boven adres:

naad/jboss-localhost8080: /

5

De applicatie sub directory toevoegen aan het einde van de localhost8080: /-naad jboss / adres voordat u op de "Enter" sleutel op uw toetsenbord. De toepassing zal met succes lanceren.