Na effecten Tutorial

Adobes geavanceerde lijn van software omvat foto, video en animatie hulpmiddelen voor de bewerking. Is Adobe premier animatiesoftware After Effects. Adobe After Effects kan een van de moeilijkste programma's om te leren binnen de Adobe-bibliotheek, maar met een basiskennis en een beetje experimenteren, is het gemakkelijk te vangen op om de vele functies van After Effects. Het programma kan worden gebruikt voor webanimaties, flash animaties, evenals het bedienen van een aanvulling op andere video software door toe te voegen in speciale effecten. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar verwachten een het leren kromme voordat u eenvoudig animaties kunt maken.

Project

Het projectvenster in After Effects organiseert alle inhoud van het project. Meerdere indelingen kunnen worden gebruikt binnen After Effects met inbegrip van foto's, video's, GIF en Adobe Photoshop-bestanden. Ga naar 'Bestand' en 'IMPORT' om bestanden te selecteren om te uploaden voor het project. Organiseren van uw project door te rechtsklikken en te kiezen voor "Nieuwe map". Projecten kunnen krijgen vrij groot, dus organisatie is de sleutel voor tijd en succes. Als u een bestand niet kunt vinden, klikt u op het pictogram van de verrekijker en typt u in naam van het bestand.

Tijdlijn

Het tijdlijnvenster aan de onderkant van het scherm is de bron voor alle van de inhoud die wordt gebruikt binnen de compositie. De tijdlijn is gelaagd, zodat wat bestand op de bodem is verschijnen de verst terug op het project. Op elk moment kunt u klikken en slepen om de volgorde van de objecten te. Klik en sleep een object toe te voegen aan de tijdlijn. Het zal automatisch laden in het project voor de duur dat het project is ingesteld op. Controle van de lengte van de clip door te klikken op de zwarte pijlen naar links en rechts van het bestand in de werkelijke tijdlijn sectie. Klik op de pijl aan de linkerkant het bestand om te vouwen en de animatieopties weergeven. Klik op de kleine pictogram van de man gluren over een muur om het bestand tijdelijk te verbergen wanneer u werkt op andere secties van de animatie.

Hoofdframes

Hoofdframes zijn essentieel voor het leren van de After Effects-programma. Hoofdframes animatie start en finish punten en helpen vul in dat eerder moest zijn hand getrokken. Elke animatie-effect heeft een kleine stopwatch pictogram ernaast. Wanneer ingedrukt, wordt het hoofdframe effect wordt gestart. Als u bijvoorbeeld te klikken op het pictogram hoofdframe naast het effect "Schaal", zal de schalen animatie start. Start de tijdlijn navigator aan het begin en laat de schaal op 100%. Sleep de tijdlijn naar de 2 tweede mark en de schaal wijzigen tot 50%. Nu zal de hoofdframes automatisch weer het bestand om te animeren van 100 procent tot 50 procent binnen de 2 seconden.

Samenstelling

Het venster samenstelling is de voorbeeld en handmatige verplaatsing van het project. Wanneer een bestand actief is, verschijnt een vak rond het. U kunt klikt u op en sleept u het object rond door het raam samenstelling, of handmatig bewerken via het tijdlijnvenster. De samenstelling venster toont ook paden voor het verplaatsen van objecten en het ankerpunt voor elk bestand.

Effecten

Samen met de standaardeffecten zoals positie, schaal, rotatie en dekking, kunt u tientallen andere unieke effecten toevoegen aan specifieke projecten. Bijvoorbeeld, toestaan de gevolgen van Keying bepaalde kleuren worden geƫlimineerd uit een video of een foto. Dit effect is handig voor foto's voor een blauw scherm of een groen scherm. Het effect vervormen toestaan dat een gebruiker zichtbaar een object wijzigt en er dingen doen, zoals dupliceren, smelten of verdwijnen.