Na effecten Animatie Tutorial

Animatie gewend zijn hand getrokken cel voor cel, maar de progressie van de technologie en een innovatie die bekend staat als "sleutelframes" de animatie wereld heeft uitgebreid tot de binnenlandse markt. Met behulp van een fundamentele thuiscomputer, kunnen gebruikers nu animeren en effecten maken met Adobe's geavanceerde After Effects programma. Het programma beschikt over geavanceerde functies en ingewikkelde animaties voor bioscoop, web of thuis weergave kunt maken. Zodra het leren van de grondbeginselen van het programma, gebruikers ervaring met grotere projecten kunnen ontwikkelen en meer gedetailleerde animaties.

Instellen

Open Adobe After Effects en een nieuw, leeg project begint automatisch. Klik met de rechtermuisknop in het venster"Project" en klik op "Nieuwe compositie." Kies uw video-instellingen. Standaardinstellingen zijn "NSTC DV" of "HDTV." Gebruik de optie "Web Video" voor het streamen van animaties op websites als YouTube. Klik met de rechtermuisknop in het venster"Project" en klik op "Importeren" om de bestanden voor uw project te importeren. Audio, video, foto's en geanimeerde GIFs zijn compatibel met het programma. Organiseren de media door een nieuwe map maken.

Tijdlijn

Klik en sleep een object naar het tijdlijnvenster om er actief zijn binnen het project. Het object wordt automatisch weergegeven in de samenstelling. Klik en sleep het object rond te plaatsen binnen de compositie. Sleep het off van de samenstelling als u wilt dat het om te beginnen op het scherm. De schaal, rotatie en ankerpunten aanpassen door te klikken op het pijltje naar links van de naam van het bestand in het "tijdlijnvenster." Stel het beginpunt voor elk object, en klik op het kleine slotpictogram om te houden ze er totdat de animatie begint.

Keyframes

Start de animatieproces doordat de keyframes voor elk object. Bijvoorbeeld, hebt u een foto van een hond geschaald bij 50 procent, is dit hoe u zou het toe tot 100 procent animeren. Sleep de tijdlijn navigator tot het beginpunt. Klik op de stopwatch-pictogram naast de optie "Schaal" onder de naam van de hond-bestand. Hierdoor keyframes. De navigator van de tijdlijn naar het einde van de clip slepen en aanpassen van de schaal tot "100 procent." Een kleine gele ruit verschijnt op de tijdlijn om aan te geven een nieuwe keyframe. Druk op "Enter" te maken van een voorbeeld. De animatie laat zien de hond langzaam groeiende tot 100 procent. Toevoegen in andere keyframes voor verschillende factoren zoals rotatie en positie.

3D animatie

De animatie in een 3D-animatie door toepassen en aanpassen van een eenvoudige effect te schakelen. Beslissen welke objecten u wilt "pop" uit in 3D. Ga naar "Effects," "Perspectief" en "3D bril." Klik op het drop-menu om te selecteren in het venster "Effect Control", de "Red--Blue" 3D-effect. Kies het object voor de "links" en "Recht weergave" opties. Verandering de "Convergentie" instelling om te zien hoe ver uit de afbeelding zal gaan. Als de meter te ver wordt verplaatst, zal de afbeelding er vervormd uitziet.

Voorinstellingen voor animatie

Overslaan alle de aangepaste animatie en Bespaar tijd door animatie voorinstellingen toepassen. Deze voorinstellingen zijn een grote collectie van verschillende animatie die kan worden toegepast en getweaked voor elk object in een project. De animaties zijn onderverdeeld in verschillende categorie├źn die kunnen worden gezien door te gaan naar "Animatie" en "Bladeren Presets." Als het niet wordt geladen, klik op "Venster" en kies "Effecten en voorinstellingen." Slepen en neerzetten van een voorinstelling als "Wiggle", "Fade Out" en "Scribble."