MySQL Joins Selecteer graaf Tutorial

Bij gebruik van de instructie van de graaf in MySQL, wellicht de programmeur om toe te treden een tabel om te verkrijgen van het juiste aantal. Bijvoorbeeld, wellicht een programmeur om te zien van het aantal bestellingen van een klant. De gekoppelde tabellen samen met de verklaring van de graaf wordt gebruikt voor het vinden van het exacte aantal orde gemaakt door een bepaalde klant. Dit wordt bereikt met behulp van SQL-code in MySQL.

Maak de tabellen

Als de twee tabellen niet bestaan, dan is het nodig om eerst te maken hen. Als u wilt een tabel maken in MySQL, gebruik de volgende syntaxis:

CREATE TABLE klanten)
CustomerId INT,
PRIMAIRE KEY(CustomerId)
)

In dit voorbeeld is een tabel van de klant gemaakt. Het veld Klant-ID wordt gebruikt ter identificatie van de gebruiker. Bovendien, werd het klantnummer gebruikt als de primaire sleutel. Graaf verklaringen kunnen zeer geheugenintensief als er grote tabellen waarnaar wordt verwezen in de query. Een primaire sleutel instellen op een tabel verbetert prestaties, met name wanneer ontwikkelaars hebben verschillende graaf verklaringen op de tabellen worden gebruikt.

Omdat in dit voorbeeld wordt het aantal bestellingen die een klant heeft gemaakt, wordt de volgende syntaxis gebruikt om een ordertabel:

CREATE TABLE bestellen)
orderId INT,
Klantnummer INT,
PRIMAIRE KEY(orderId)
)

U ziet dat het veld customerId is ook ingevoerd in de tabel van de orde. Dit is noodzakelijk voor de join-instructie die wordt gebruikt om de orders te tellen. Als het klantnummer wordt niet ingevoegd, is er geen manier te koppelen van de klant aan zijn orders.

De Query maken

De volgende stap in het gebruik van de verklaringen van de join en graaf is het creƫren van de query. De join-instructie de twee tabellen aan elkaar koppelt. Zodra de twee tabellen zijn gekoppeld, wordt de graaf-statement uitgevoerd zodat het totale aantal verkopen die een klant heeft gemaakt. De volgende instructie wordt gebruikt om records in MySQL te tellen:

Selecteer aantal(*)
van klant, bestellen
waar customer.customerId=order.customerId

Let op de "waar"-clausule. Deze clausule vertelt de SQL-instructie aan de twee tabellen via het veld customerId. Wanneer dit gebeurt, worden alle records uit de tabel zijn verbonden met de klant. Als vijf bestellingen zijn gemaakt, vervolgens retourneert de gekoppelde instructie vijf records. De count(*) en verliesrekening weerspiegelt de join door het tellen van het aantal records dat wordt geretourneerd en het totale aantal bestellingen voor die klant weer te geven.