MTS converteren naar MKV

MTS converteren naar MKV


Een MTS-bestand is een AVCHD-geformatteerde video die wordt vaak geassocieerd met videocamcorders vervaardigd door Sony, Panasonic en JVC. Terwijl een MTS-bestand kan worden bekeken op een verscheidenheid van populaire mediaspelers, moet u wellicht moeite de video naar DVD branden. Een MKV-bestand is een gemeenschappelijk videobestand die ondersteuning voor video, audio en ondertiteling tracks, evenals DVD-menu's bieden kan. Om uw MTS-bestand converteren naar een MKV-bestand, door derden video conversiesoftware te gebruiken.

Instructies

Met behulp van Any Video Converter

1

Download en installeer Any Video Converter, dat een gratis video conversieprogramma is.

2

Klik op de knop "Toevoegen Video" op de werkbalk. Zoek en selecteer het MTS-bestand dat u wilt converteren naar MKV-formaat.

3

Klik op het "Output profiel" drop-down menu en selecteer de optie "Matroska Verplaats (*.mkv)".

4

Klik op het tabblad "Bestand" en selecteer "Set uitvoermap." Selecteer een doelmap voor de MKV-bestand en klik op 'OK'.

5

Klik op de "Convert" knop op de werkbalk. Wanneer het conversieproces voltooid is, zal het nieuwe MKV bestand worden opgeslagen in de map van uw gekozen bestemming.

Met behulp van 4Videosoft MTS Converter

6

Download en installeer de gratis proefversie van 4Videosoft MTS Converter. Op het moment van publicatie kost de volledige versie $29.

7

Start het programma na het installeren van de software op uw computer.

8

Klik op de "Bestand toevoegen" knop in de linkerbovenhoek van het scherm en importeer het MTS-bestand dat u wilt converteren naar MKV.

9

Klik op de "Profiel" drop-down menu en selecteer de optie "MKV videoformaat (*.mkv)".

10

Klik op de knop "Instellingen" en selecteer uw geprefereerde video resolutie. Afhankelijk van uw voorkeur, kunt u ook de video en audio encoder instellingen bewerken. Na het kiezen van uw nieuwe instellingen, klikt u op "OK" om terug te keren naar het hoofdscherm.

11

Klik op de knop 'Bladeren' naast het veld "Bestemming" en selecteer een doelmap voor het geconverteerde bestand.

12

Klik op de "Start" knop om uw MTS-bestand converteren naar een MKV-bestand.

Met behulp van iCoolsoft MTS Converter

13

Download en installeer iCoolsoft MTS Converter. Op het moment van publicatie kost de software ongeveer $35. Het bedrijf, echter, biedt een gratis proefversie.

14

Open het video conversieprogramma wanneer het installatieproces voltooid is.

15

Klik op de "Bestand toevoegen"-knop op de werkbalk. Navigeren door uw mappen en selecteer het MTS-bestand dat u wilt converteren.

16

Selecteer de optie "MKV videoformaat (*.mkv)" van de video-uitgang drop-down menu.

17

Klik op de knop "Effect" als u wilt om uw video te bewerken. Het bewerkingsvenster kunt u tweak de helderheid of het contrast van de niveaus, trim, bijsnijden van uw video of een watermerk toevoegen. Klik op "OK" wanneer u bent klaar uw videobewerking.

18

Klik op de knop "Settings" en een resolutie voor uw geconverteerde video te selecteren. U hebt ook de optie voor het selecteren van nieuwe instellingen voor de audio- en video-encoders.

19

Klik op de "Browse" knop naast de "Bestemming" veld en selecteer een doelmap voor het geconverteerde bestand.

20

Klik op de "Convert" knop.