MSN Chat geheimen

MSN Messenger is Microsofts eigen software waardoor abonnees om te praten met elkaar via instant messaging, evenals gastheer audio- en videogesprekken. Het beschikt over verschillende opties, waaronder video plug-ins en account management. Afgezien van dit, is MSN Messenger ook geladen met weinig geheimen die elke gebruiker voor een betere ervaring van de chat gebruiken kan.

MSN Messenger Skins

Er is een eenvoudige geheim hoe voor uw MSN Messenger wijzigen. "Messenger Plus!" is een programma waarmee u uw Messenger's "huid" wijzigen of achtergrond. Gewoon downloaden en installeren van Messenger Plus! op de computer; eenmaal geïnstalleerd, ga naar de Messenger Plus! website en bladeren voor skins. De website bevat honderden skins om uit te kiezen. Afgezien van Messenger Plus!, kunt u ook downloaden van skins uit andere bronnen of zelfs uw eigen maken en MSN Messenger maakt aangepaste integratie.

Geheime Emoticons

Emoticons zijn een leuke en grappige manier om je gevoelens via Instant Messaging. Naast het normaal vinden in het menu van de emoticon emoticons, zijn er andere verborgen emoticons die u kunt gebruiken. Bijvoorbeeld, te typen "(ci)" toont de emoticon van een sigaret, tijdens het typen "('.')" produceert een konijntje-emoticon. Op dit moment zijn er negen verborgen emoticons beschikbaar.

HTML-integratie

MSN Messenger 7.5 en hoger kan nu gebruik weblinks. Deze links kunnen een gebruiker MSN Messenger integreren met sociale netwerk sites, blogs of andere webpagina's. Een koppeling wilt maken, hebt u de "msnim" HTMLcode te gebruiken. Het toevoegen van een andere code na "msnim" u verschillende resultaten geeft. Met behulp van de code "msnim: Voeg? [email protected]" wordt het opgegeven e-mailadres toegevoegd aan een bezoeker van de MSN contactlijst. Als u wilt dat een chatgesprek automatisch wordt geopend wanneer een bezoeker op de koppeling klikt, vervang gewoon "toevoegen" met "chat". Andere codes die u kunt gebruiken zijn "stem" en "video". Deze codes open een voice-chat of een videogesprek voeren.

Kopiëren van contactpersoon Emoticons

U kunt met de MSN ook kopiëren van uw vriend(in) emoticons. Wanneer ze u een aangepaste emoticon verzendt, klik met de rechtermuisknop op het, en klik vervolgens op "toevoegen" in het menu. Vul de vereiste informatie in en klik vervolgens op 'OK'. Dit proces werkt uw eigen MSN Messenger, zodat u kunt gebruiken op de emoticon die uw contactpersoon gebruikt.