MP4 to MP3 conversie ToolsMoving Picture Expert Group-4 (MP4) bestanden zijn digitale videobestanden verzonden via het Internet en zichtbaar op uw computer of standalone mediaspeler. MP4-bestanden worden ook genoemd MPEG-4-bestanden. Moving Pictures Experts Group Audio Layer--1 (MP3)-bestanden zijn digitale audiobestanden soortgelijk aan MP4-bestanden, maar deze bestanden bevatten geen video. U kunt het audiogedeelte van een MP4 bestand converteren naar een MP3-bestand dat kan worden afgespeeld op een MP3 mediaspeler met behulp van een conversietool.

Gratis M4a to MP3 Converter

Voor Windows en Mac-systemen is gratis M4a to MP3 Converter een dergelijk programma om MP4-bestanden te converteren naar het MP3-formaat. Het programma omvat een "drag-and-drop"-interface, de mogelijkheid om MP3 Bitrate waarden en een ingebouwde audio-speler voor het testen van de MP3-bestand, zodra het conversieproces voltooid is. Gratis M4a to MP3 Converter vereist geen registratie of aanmelding voor betaling via aanvullende programma's / diensten. Om te downloaden van het programma, klik op de "Free M4a to MP3 Converter" link in de sectie "Bronnen".

MP4 to MP3 Converter voor Mac

MP4 to MP3 Converter voor Mac is een commercieel programma, die niet alleen kun je MP4-bestanden naar de MP3-formaat, maar ook converteren Windows Media en WAV-bestanden converteren naar een indeling die compatibel is met het Mac-besturingssysteem. Het programma omvat een vrije proeftijd en een gebruiksvriendelijke interface. Om te downloaden van het programma, klik op de koppeling "MP4 to MP3 Converter voor Mac" in de bronnen.

4Media MP4 to MP3 Converter

U kunt in 4Media MP4 to MP3 Converter MP4-bestanden converteren naar MP3, evenals converteren andere digitale formaten met inbegrip van Windows Media en Apple iPod-dossiers. Het programma biedt de mogelijkheid om te veranderen van de instellingen van de MP3-bestand en grote MP4 bestanden te splitsen in meerdere bestanden. 4Media MP4 to MP3 Converter is een commercieel programma beschikbaar voor Windows-systemen. Om te downloaden van het programma, klik op de link "4Media MP4 to MP3 Converter" in de sectie "Bronnen".

Xilisoft Audio Converter

Voor Windows-systemen is Xilisoft Audio Converter een MP4 naar MP3 conversietool die de mogelijkheid omvat om de MP3-instellingen naar uw eigen smaak veranderen zodra uw MP4-bestand is geconverteerd. De commerciële programma bevat ook hulpmiddelen voor uw MP3 muziek bestandsbibliotheek organiseren en bewerken van muziekinformatie met betrekking tot uw MP3-bestanden, bekend als ID3 tags. Om te downloaden van het programma, klik op de link "Xilisoft Audio Converter" in de sectie "Bronnen".

OJOsoft MP4 to MP3 Converter

OJOsoft MP4 to MP3 Converter is een andere gratis MP4 naar MP3 Convertor van het formaat dat bevat een gebruiksvriendelijke interface, de mogelijkheid om een partij van MP4 bestanden converteren en de mogelijkheid om MP3-instellingen te wijzigen. OJOsoft MP4 to MP3 Converter, beschikbaar voor Windows, is virus en spyware vrij en beschikbaar voor download door te klikken op de link "OJOsoft MP4 to MP3 Converter" in het gedeelte 'Informatie'.