Moet ik een verlengde garantie kopen voor mijn Laptop?

Uitgebreide garantie voordelen

Uitgebreide garanties inschakelen laptop kopers hebben hun eenheden gerepareerd na het verstrijken van de garantie van de fabrikant. Vaak duren deze garanties tot drie jaar, waarbij consumenten langdurige bescherming tegen een verscheidenheid van verschillende laptop problemen. Uitgebreide garanties het beste werkt voor degenen die laptops met een geschiedenis van technische problemen kopen.

Nadelen van de verlengde garantie

Uitgebreide garanties kunnen duur zijn afhankelijk van de prijs van de laptop en de lengte van de garantie. Sommige garanties zijn beperkt in wat ze dekken en weinig toevallige schade zal accepteren. De consument kan ook verzendkosten worden geconfronteerd als de laptop moet worden verstuurd voor service.

Bottom Line

Uitgebreide garanties zijn een verstandige aankoop ter bescherming van laptops voor maximaal drie jaar. Ook al kunnen zij prijzig en beperkt in wat ze dekken, moeten consumenten besteden van honderden of zelfs duizenden dollars op een nieuwe laptop kiezen voor een verlengde garantie. Het zou kunnen eindigen hen geld te besparen op de lange termijn.