Minimaliseren van werkbalken

Werkbalken zijn rijen van pictogrammen die over de bovenkant lopen of zijkant van programma's in het Windows-besturingssysteem. De werkbalk van uw Web-browser heeft bijvoorbeeld uw knoppen "Vernieuwen" en "Terug", onder anderen. Minimaliseren van werkbalken moet plaatsvinden binnen het hoofdvenster, maar vaak wordt bereikt in een paar soortgelijke manieren, ongeacht welk programma u daadwerkelijk gebruikt.

Instructies

1

Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk. Als op de taakbalk zich de werkbalk die u probeert te minimaliseren bevindt, "Werkbalken" optie in het menu balk te selecteren en klik op de naam van de werkbalk die u wilt minimaliseren. Bijvoorbeeld als u wilt om te minimaliseren van de "Address" werkbalk, klikt u op de naam om automatisch te minimaliseren en verbergen in de weergave.

2

Klik met de rechtermuisknop op de werkbalk zelf, als uw werkbalk aan de bovenkant van een programmavenster. In de webbrowser van Internet Explorer, klik met de rechtermuisknop op de bovenkant van het scherm te trekken van een lijst van werkbalken die momenteel zijn ingeschakeld. Klik op de naam van de werkbalk die u wilt minimaliseren.

3

Klik op "View" aan de bovenkant van het programmavenster. Als u waren niet in staat om te minimaliseren uw werkbalk met behulp van de methoden in "Stap 2", klik op "Weergave" en zoek een "Werkbalken" of ook met een adellijke titel menu-optie. Op dit pictogram te klikken zal onthullen uw geïnstalleerde werkbalken en te klikken op de naam van een werkbalk zal minimaliseren.