Mijn Toshiba Laptop zal niet belasten met het netsnoerEen netsnoer of wisselstroomadapter, laadt een Toshiba laptopbatterij en bevoegdheden van de laptop. Als de batterij niet opgeladen wordt terwijl de laptop is aangesloten op de AC-adapter, is het waarschijnlijk dat u moet vervangen van de AC-adapter of de batterij. U kunt heel gemakkelijk testen zowel om te bepalen wat de oorzaak van de problemen. Zodra u hebt gewezen op de oorzaak, moet u ter vervanging van het defecte deel.

Instructies

1

Schakel de Toshiba laptop. Verwijder de wisselstroomadapter en eventuele andere voedingsbronnen.

2

Schuif de batterij release mechanisme, gelegen op de bodem van een Toshiba laptop, rechts. Houd de release mechanisme in plaats terwijl de batterij uit het accucompartiment glijden.

3

De AC-adapter in het stopcontact aan de rechterkant van de laptop Toshiba installeren. Sluit de AC adapter aan op een stopcontact dat werkt. Zet de laptop. Dit proces troubleshoots de AC-adapter. Als de laptop draait op, functioneert de AC-adapter naar behoren. Als dit niet het geval is, vervangt u de AC-adapter. Zodra vervangen, moet de nieuwe wisselstroomadapter de batterij opladen. Als dit niet het geval is, gaat u verder de batterij.

4

De Toshiba laptop uit te schakelen. Verwijder de wisselstroomadapter.

5

Reinig de contacten van de batterij Toshiba door dompelen een wattenstaafje in de isopropylalcohol. Wrijf de wattenstaafje op de batterij en de batterij baai contacten te verwijderen van stof en opbouw. Tijdens het schoonmaken van controleren de contacten, hen. Als u opmerking corrosie, dings of deuken op de batterij, de batterij vervangen. Gebruik een beschadigde accu niet in een laptop als het kan schade veroorzaken of starten van een brand.

6

Line-up van de Toshiba batterij contacten met de contacten van de batterij baai. Duw de batterij naar beneden totdat het wordt uitgelijnd en vastklikt.

7

Plaats de AC adapter. Laad de batterij voor acht uur. Gedurende deze tijd, niet inschakelen van de laptop of verwijdert u de AC-adapter.

8

Verwijder de wisselstroomadapter. De Toshiba laptop inschakelen. Vervang de batterij met een Toshiba batterij als de laptop niet is uitgeschakeld. Als het ingeschakeld, wordt de batterij is opgeladen.