Mijn Toshiba Laptop Start niet

Mijn Toshiba Laptop Start niet


U hebt uw Toshiba laptop ingeschakeld en geen antwoord gekregen van uw computer. U weet het zinkend gevoel dat hoort bij het besef dat veel waardevolle informatie kan worden gegaan voor goed. Probeer voordat u aannemen dat alles verloren is, aantal controles om te zien of je zou kunnen zijn om uw Toshiba weer tot leven.

Instructies

1

Windows Explorer herstarten. Als de laptop van de indicatielampjes op maar het scherm donker is, de computer wordt uitgevoerd; het probleem kan worden met Windows Explorer, waarin u moet sluiten en opnieuw starten. Druk op "Ctrl" + "Alt +" Delete "om Taakbeheer te starten. Onder het tabblad "Processen" Markeer Explorer.exe, klik met de rechtermuisknop, en selecteer vervolgens "Proces beëindigen." Klik op "Ja" wanneer het pop-upvenster vraagt als je echt wilt om dit te doen. Om te herstarten verkennen, klik op "Bestand" en vervolgens "Opkomend taak (stormloop …)." Typ "explorer.exe" in het dialoogvenster en klik op 'OK'.

2

Controleer of de batterij is genoeg om uit te voeren van de computer. Sluit de netadapter aan het opladen, of een opgeladen accu-pack installeren. Veeg de nieuwe terminals van de batterij met een schone doek voordat installatie.

3

Controleer dat de kabels goed de computer aan de macht-converter en de power converter aan op een stopcontact sluit. Het AC power lampje moet witte gloed. Als dit niet gebeurt, Controleer het stopcontact door inpluggen in een ander object, zoals een lamp. Als de uitlaat live is, start u de computer opnieuw, de aan/uit-knop ingedrukt gedurende 10 seconden. Wacht tien seconden en druk op de power-schakelaar in te schakelen.

Tips & waarschuwingen

  • Als geen van bovenstaande stappen voor probleemoplossing Breng uw laptop terug naar operationele toestand, het probleem zou kunnen zijn een een slechte schakelaar, macht toezichthouder of moederbord. Testen voor deze problemen moet worden uitgevoerd door een gekwalificeerde technicus.
  • Laptop netsnoeren bevatten lood, Toshiba waarschuwt; was uw handen na behandeling.