Mijn Speakers werkt niet op mijn Laptop

Mijn Speakers werkt niet op mijn Laptop


Functionerende geluid op uw laptop is belangrijk. Zonder geluid nutteloos veel softwareprogramma's. Randapparatuur zoals speakers zijn meestal gevestigd op een desktop computer extern en intern op een laptop. De behuizing van de laptop shields gedeeltelijk interne componenten zoals geheugenmodules en het moederbord tegen schade. Softwareproblemen en onbedoelde gebruikersfout kunt u meestal storingen in de laptop luidsprekers, geen fysieke schade veroorzaken. Voordat gooien in de handdoek en nemen van uw computer naar de reparatiewerkplaats, problemen met spreker jezelf door de juiste procedures te volgen.

Instructies

1

Verhoog het volume met behulp van knoppen of wijzerplaten die je op uw laptop toetsenbord of het geval hebben kan. Klik op de "Start" knop op het lagere linker gedeelte van het scherm. Klik op 'Configuratiescherm' uit het venstermenu. Klik op het pictogram 'Hardware en geluid' in het menu van het Configuratiescherm.

2

Klik op ' geluid ' in het menu van de Hardware en geluiden. Ga verder met stap 3 als er een groen vinkje naast het pictogram van de spreker. Selecteer 'Luidsprekers' door te klikken op het luidsprekerpictogram als er niet een groen vinkje ernaast. Klik op de knop "Eigenschappen" aan de onderkant. Gebruik de apparaateigenschappen voor het "Gebruik van dit apparaat (inschakelen)" op "Sprekers eigenschappen" pop-up wijzigen Sluit het pop-up bericht.

3

Klik "Systeemvolume aanpassen" op de Hardware en geluid menu gekozen. Verplaats de schuifregelaars van volume naar maximale door te klikken en ze te slepen met de muis. Un-mute een gedempt apparaten of toepassingen door te klikken op het kleine luidspreker-icoontje onderin de schuifbars. Sluit alle geopende vensters.

4

Open uw audioplayback programma van keuze. Laad een audiobestand. Ervoor zorgen dat elk volume schuifregelaars volume opties binnen het programma zijn niet gedempt of gedraaid onderaan te laag. Afspelen van het audio bestand om te controleren als u de wijzigingen succesvol waren.

Tips & waarschuwingen

  • Als uw luidsprekers ingeschakeld en un-gedempte zijn maar u nog steeds geen hoort audio, uw luidsprekers mogelijk fysiek beschadigd in de laptop en moeten worden gerepareerd of vervangen.
  • Snel de toegangscontroles standaardvolume door te klikken op het kleine luidspreker icoontje rechtsonder op het bureaublad.