Mijn PDF verdwijnt wanneer het wordt uitgebreidAdobe Acrobat Portable Document Format- of PDF-bestanden kunnen u delen, bekijken en afdrukken van documenten die zijn gemaakt in toepassingen die niet op uw computer zijn geïnstalleerd. De indeling ondersteunt interactieve functies die fill-in formulieren maken, films afspelen, integreren van meerdere documenten samen en navigeer naar het document-relevante informatie op het Web. Als u problemen bij het bekijken van een PDF op groter is dan de werkelijke grootte ondervindt, zijn er verschillende aanpassingen die kunt u uw probleem op te lossen.

Weergave van de gewichten regel

Wanneer u Adobe Acrobat Standard of Adobe Acrobat Pro gebruiken om te bekijken van PDF-documenten met vector-materiaal, zoals lijnen en lijnen getekend in een illustratie of CAD-programma, kunt u uw document op de weergave Lijndikte, waarin alle regels op de dikte waartegen u heeft ingesteld. Als u deze weergavemodus uit inschakelt, worden alle regels in de software weergegeven bij een dikte van één pixel. Met de weergave van de lijndikte uitgeschakeld, u mogelijk niet kunt zien van de details die u verwacht wanneer u uw document meer dan de werkelijke grootte bekijken. Voor de beste resultaten, ga naar View | Toon/Verberg | Linialen en rasters | Lijndikten weergave Lijndikte inschakelen.

Vergroting problemen

Naarmate u verder op het scherm van PDF-bestanden inzoomt te nemen een kijkje op de afbeeldingen en tekst, kunt u uw document zo veel dat je op de spaties tussen woorden, afbeeldingen en zelfs afzonderlijke letters zoekt vergroten. Of u PDF-documenten in Adobe-software of een andere toepassing die de bestandsindeling ondersteunt bekijkt, pan rond in uw bestand totdat u kunt uw inhoud, of uitzoomen terug om of voor een meer beheersbaar weergave met de hulpprogramma's uit uw software.

Afdrukproblemen

Veel applicaties die PDF-bestanden kunnen openen kunnen ook vergroten hen wanneer u uw documenten uitprinten. Afhankelijk van hoe uw toepassing het afdrukproces verwerkt, mei u zitten kundig voor uw bestand op zulk een grote grootte dat een vel papier niet langer de gegevens van de inhoud van uw document toont wordt afgedrukt. Kies een programma dat kan tegel van de uitgebreide afdruk op meerdere vellen papier of Selecteer uw afdrukken uitbreiding percentage gebaseerd op het grootste papierformaat dat u kunt omgaan met uw uitvoerapparaat.

Overwegingen

U wilt minimaliseren bestandsgrootte, PDF-creators vaak de resolutie reduceert van bitmapafbeeldingen en zware JPEG-compressie hieraan toewijzen bij het maken van PDF-bestanden die foto's en andere afbeeldingen van pixel-gebaseerde bevatten. Of u deze PDF-bestanden, vergroten door het inzoomen op hen of door afdrukken op groter is dan de werkelijke grootte, is uw weergave van de inhoud ervan lijdt van de vermindering van beelddetails. In deze gevallen de beelden zelf mag niet verdwijnen, maar hun belangrijke details kunnen verdwijnen. Vragen of de documentmaker voor een nieuwe PDF met zachtere compressie en minder-gedownsampled beelden.