Mijn Monitor kraampjes wanneer scrollen naar beneden

Lange documenten en webpagina's vereisen scrollen om ze helemaal te lezen, en kunt u de pagina op en neer met behulp van de schuifbalk aan de rechterkant van het scherm of de map de scroll-wiel gevonden op vele computermuizen. Soms is de handeling van het scrollen produceert een vastgelopen, schokkerige beweging, waardoor het moeilijk is om te houden van uw plaats en nauwkeurig navigeren de pagina. Dit kan gebeuren als gevolg van verouderde stuurprogramma's of besturingssysteembestanden of onjuiste instellingen in uw webbrowser.

Schakel vloeiend schuiven

Als uw scherm alleen een schokkerig scroll biedt terwijl u op het Internet, kan de gladde scrollen functie van uw internetbrowser niet worden ingeschakeld. Voor Internet Explorer gebruikers, toegang tot de map van uw "Internetopties" onder het "Control Panel". Open het tabblad "Geavanceerd" en vink het selectievakje "Vloeiend schuiven gebruiken" is gelegen onder de "instellingen: Browsing" rubriek. Gebruikers van Firefox kunnen vinden dezelfde optie onder het tabblad "Tools", "Opties", vervolgens "Geavanceerd."

Stuurprogramma's bijwerken

De stuurprogramma's geïnstalleerd op uw systeem mogelijk de systeemkaart van de computer om te communiceren met de verschillende componenten, met inbegrip van de videokaart en de monitor. Als deze bestanden verouderd, kan het beeld op het scherm verschijnen oneven en verplaatsen in een schokkerig, schokkerig mode terwijl het scrollen. Controleer kaart uw computer of grafische van de website van de fabrikant of er updates beschikbaar. Sommige beeldschermen vereisen stuurprogramma's ook, en u vindt informatie over bijgewerkte stuurprogramma's op de website van de fabrikant van de monitor.

Windows bijwerken

Uw Windows-besturingssysteem vereist up-to-date informatie en bestanden om naar behoren en efficiënt communiceren met de andere geïnstalleerde onderdelen op uw computer, inclusief de grafische kaart. Het installeren van de meest recente stuurprogramma's voor uw grafische kaart kan niet helpen als de bestanden van uw besturingssysteem verouderd zijn. Controleer de website van Microsoft voor belangrijke updates die zijn uitgebracht voor besturingssysteem en installeer dienovereenkomstig.

Niet genoeg RAM

In sommige gevallen, uw scherm kan het lijken kraam of scroll in schokkerige bewegingen als er niet voldoende RAM-geheugen op uw computer geïnstalleerd. RAM of RAM-geheugen, helpt de CPU laden graphics, toepassingen uitvoeren en webpagina's sneller geopend. Als u meer verwerkingskracht dan uw geïnstalleerde RAM op een bepaald moment verwerken kan eist, zal scherm beweging lag en worden schokkerig weergegeven als het geheugen probeert te houden. Installeer meer RAM-geheugen ter verbetering van de respons en vloeiend scrollen uitzicht.