Mijn Laptop zal niet laden

Mijn Laptop zal niet laden


Een laptopbatterij biedt vermogen aan de laptop wanneer deze niet aangesloten op een stopcontact. Als de laptopbatterij zal niet opladen, vermindert het de overdraagbaarheid van de laptop en de beperkingen waar de laptop kan worden gebruikt. Gelukkig, is er meestal een eenvoudig vast te stellen voor het probleem. De voorkomende redenen die een laptop zal niet laden zijn omdat de AC voedingsadapter dat de kosten van de accu en de bevoegdheden van de laptop werkt niet goed en moet worden vervangen, of omdat de batterij vuil is of moet worden vervangen. Al deze problemen zijn gemakkelijk te diagnosticeren.

Instructies

Oplossen van problemen met de netstroomadapter

1

Haal de accu van de laptop. Zorg ervoor dat de laptop is uitgeschakeld en losgekoppeld van alle extra voedingsbronnen. Verplaats de vergrendeling van de batterij. Het zal beide dia naar links of rechts, afhankelijk van welk merk van laptop die u bezit. Til of schuif de batterij naar buiten om het te nemen uit.

2

Schuif de AC voedingsadapter in het stopcontact in de computer. Druk op de knop "Power" de laptop inschakelen. Als de laptop draait op, werkt de AC voedingsadapter correct.

3

Koop een vervangende AC voedingsadapter als de lichtnetadapter heeft niet de macht van de laptop. Herhaal de stappen met de nieuwe stroomkabel.

Oplossen van problemen met de laptopbatterij

4

Neem de laptopbatterij uit de laptop. Kijk over de accu en batterij. Als de batterij losse, voorkomt gedeukt, dinged of gecorrodeerd, moet de batterij worden vervangen. Als de batterij grote deuken heeft, moet worden vervangen.

5

Giet een kleine hoeveelheid alcohol wrijven in het GLB wrijven alcohol. Dompelen een wattenstaafje of zachte doek in de alcohol te wrijven. Wrijf op de batterij en de batterij huisvesting eenheid contacten te verwijderen van stof, vuil en opbouw.

6

De batterij contacten parallel aan de batterij huisvesting eenheid contactpersonen indelen. Draai de batterij naar beneden totdat de batterij is gehuisvest in de batterij huisvesting eenheid.

7

Schuif de AC voedingsadapter in het stopcontact in de computer. Laat de lader en laptop alleen overnachting. De AC voedingsadapter zal de laptop opladen.

8

Verwijder de AC voedingsadapter. Druk op de "Power" knop voor zwenking voort naar de laptop. De batterij moet nu de macht van de laptop. Als dit niet het geval is, vervang dan de batterij en herhaal de stappen.