Mijn Laptop gaat korrelig wanneer de macht Is aangesloten

Uw laptop het scherm mag niet ooit gaan fuzzy of "korrelig", ongeacht of de computer is aangesloten op een voedingsbron, zoals een gewone wandcontactdoos. Als u merkt dat het scherm korrelig wordt nadat u de laptop aansluiten op een voedingsbron, kunt u proberen het probleem zelf voordat op zoek naar professionele reparatiediensten.

Outlet probleem

Voordat u naar conclusies over een storing met de hardware van uw systeem springen, de mogelijkheid van externe oorzaken van pixelation uitsluiten. Als u meestal aansluiten op de computer een bepaalde stopcontact of stekkerdoos, steek de stekker in een andere naam en kijk als de pixelation blijft. Als dit niet gebeurt, is het probleem met de uitlaat zelf, een u met een professionele elektricien aanspreken moet voordat u iets anders erin.

Adapter probleem

Als alternatief, adapter van de macht van uw laptop mogelijk defect. Diagnose dit is lastiger, omdat het vereist dat u een andere adapter compatibel is met uw laptop. Als u pixelation alleen met de originele voedingsadapter ondervindt, weet je dat het probleem met dat bepaalde lichtnetadapter in plaats van met de computer zelf is.

Video- of grafische kaart

Als u niet in staat te isoleren van het probleem naar een bijzondere muur stopcontact of lichtnetadapter, of als de pixelation blijft zelfs nadat u de computer loskoppelt, kan een probleem zijn met de afbeeldingen en/of video kaart van de computer. Grafiek en videokaarten zijn computerhardware die toestaan dat een computer weer te geven afbeeldingen en video. Pixelation op het scherm kan duiden op een storing met een of beide van deze hardwarecomponenten.

Reparatie

U mag niet proberen te repareren of vervangen van een grafische of de videokaart op uw eigen, tenzij je zijn getraind in computer reparatie. Nemen van de computer naar een professionele reparatie specialist staat garant voor snelle en juiste reparatie van afbeeldingen en video card problemen, maar ook kunt u krijgen een checkup van de algehele gezondheid en welzijn van uw computer.