Mijn iMac, gebeurt er niets wanneer ingeschakeld

Mijn iMac, gebeurt er niets wanneer ingeschakeld


Als uw iMac niets doet wanneer het ingeschakeld, kunt u aantal elementaire controles voor oplossen naar de werkstuk. Apple biedt een lijst van het oplossen van problemen met suggesties.

Achtergrond

De Apple iMac desktopcomputer assortiment modellen omvat met snelheden tot verwerking tot 3,6 GHz en hard drives met een capaciteit tot 1 TB. IMac-computers hebben een geïntegreerd ontwerp, waarbij de computercomponenten bevinden zich in dezelfde behuizing als de monitor. De elementaire stappen voor probleemoplossing zijn relevant voor alle varianten van de iMac.

Controles

Apple stelt dat u eerst een ander elektrisch apparaat met de dezelfde uitlaat om te zien of het stopcontact dat u gebruikt functionele testen. Het netsnoer vervolgens te inspecteren, het waarborgen van het is een kabel die je weet te worden functionele. Inspecteer de zekering die deel uitmaakt van de stekker. Sluit het netsnoer stevig op de computer en het stopcontact. Als de iMac nog steeds niet om in te schakelen, alles behalve het netsnoer los en probeer het opnieuw.

Service

Als de iMac niet werkt nadat u de fundamentele controles hebt voltooid, stelt Apple u contact op met een serviceprovider. Het is een goed idee om te bellen van Apple Controleer de garantiestatus van uw computer.