Mijn iMac cirkel zal niet stoppen

Mijn iMac cirkel zal niet stoppen


Wanneer de oneindige cirkel op een iMac-scherm verschijnt, heeft een gebruiker weinig optie. Er is slechts één manier om dat spinnewiel verdwijnen; je moet afsluiten van het programma dat het veroorzaakt. Er zijn een paar manieren om dit te doen. Voor de hand liggende redenen is dit probleem een van de grootste frustraties Macintosh gebruikers gezicht. Dwingen van een programma te sluiten gaat om niet-opgeslagen wijzigingen verloren gaan.

Instructies

1

Verplaats de aanwijzer naar het Apple-Menu, selecteer het programma dat is vastgelopen en selecteer de optie 'Forceer stop'. Het programma moet worden afgesloten.

2

Houdt u ingedrukt opdracht en de optie knoppen, terwijl ook op de escape-toets te drukken. Een menu zal verschijnen, en de niet reagerende programma zullen duidelijk zichtbaar. Sommige versies van Mac OS hebben de naam van het programma in een rood lettertype, bijvoorbeeld. Dubbelklik op de naam van het programma. Dit moet de toepassing afsluiten.

3

Druk op de option-toets op het toetsenbord en houd het ingedrukt. Druk op het pictogram van de toepassing op het dock om te zien of dat werkt.

4

Druk op de power toets ingedrukt op de computer. Dit zal dicht waas alles uitgevoerd en de iMac uitschakelen. Start de computer opnieuw door nogmaals op de knop te drukken. Dit is de absolute laatste optie te overwegen, als onjuist afsluiten downs zijn niet goed voor de computer.

Tips & waarschuwingen

  • De spinnende cirkel kan opdagen voor een verscheidenheid van redenen. Echter moeten upgraden geheugen en het houden van geopende vensters en programma's tot een minimum helpen u te voorkomen dat problemen.