Mijn HP Pavilion Start niet

De HP Pavilion is één van de desktop en laptop serie modellen vervaardigd en ontwikkeld door Hewlett-Packard. Opstartproblemen met de HP Pavilion computer af en toe optreden en kunnen worden aangesloten op de software of hardware problemen. Oplossen van problemen met verschillende mogelijke daders jezelf kan helpen niet meer hoeven te zoeken naar een computer professional.

Instructies

1

Het bepalen van het probleem. Als de computer over de bevoegdheden, maar niet meer willen opstarten van het besturingssysteem met succes, kan het probleem worden gerelateerd aan een systeemprobleem software/actief. Als de computer niet helemaal wordt ingeschakeld, is het gerelateerd aan een probleem met de hardware. Als u een softwareprobleem vermoedt, gaat u verder met de volgende stap. Als het is gerelateerd aan een probleem met de hardware, gaat u verder met stap 3.

2

Lees het foutbericht op het scherm als de computer wordt een weergegeven wanneer u de computer opstart. Kies deze optie als u de optie worden gegeven aan "Start Windows normaal". Als dit niet werkt, kan u kiezen op 'Opstarten naar veilige modus' of opstarten van de "laatste bekende goede configuratie." Als dit nog niet werkt en de computer houdt opnieuw opstarten van het besturingssysteem, maar er niet in slaagt om het volledig te laden, kan het zijn een teken van een slecht functionerende besturingssysteem. Dit kan verzoeken om een herinstallatie of reparatie van uw besturingssysteem. Voor instructies over het opnieuw installeren van uw besturingssysteem, verwijzen naar de sectie bronnen.

3

Gebruik de "HP Support Assistant" om u te helpen bepalen van oplossingen voor uw HP Pavilion opstartproblemen, als de computer wordt het besturingssysteem met succes opgestart. Dit is om te voorkomen dat fouten verder wanneer u probeert de computer opstart. De HP Support Assistant komt pre-geïnstalleerd in HP computers. Als u niet geïnstalleerd in uw HP Pavilion hebt, downloaden en installeren vanaf de website van HP.

4

Verwijder alle externe opslagapparaten in de computer zoals cd's, DVD's, flash drives en externe harde schijven zoals zij kunnen worden voorkomen dat de computer opstarten. Start de computer opnieuw en zien als de computer met succes opstart. Hebt u een HP Pavilion laptop, ervoor zorgen dat de batterij wordt geladen met genoeg kracht voor schoen opwaarts. Als de power LED-lampje knippert, is de laptop laag op macht. Controleer als de laptop nog kosten met behulp van uw AC-adapter. Als dit niet het geval is, de AC-adapter kan defect of kan het probleem worden met de laptop zelf. Als u een HP Pavilion desktop computer gebruikt, controleert u de kabels aangesloten op de computer en zorgen dat ze correct zijn aangesloten.