Mijn HP Laptop Start niet

Mijn HP Laptop Start niet


HP, ook bekend als Hewlett Packard, is één van de toonaangevende makers van laptops en computers. Als uw HP laptop niet start, is er mogelijk de oplossing zo simpel zijn als vervanging van het netsnoer of de vaststelling van een verstoring op uw elektrische voeding. Andere oplossingen impliceren voltooiing van een harde reset, die vaak laptop opstart problemen opgelost worden. Als u uw laptop neerzetten of iets op het morsen of enkel het niet repareren, moet u wellicht contact opnemen met HP of een computertechnicus voor hulp.

Instructies

1

Controleer het stopcontact waar u de stekker in uw HP laptop. Probeer verschillende haarden in de dezelfde uitlaat, proberen meerdere verkooppunten en controleren van de vermogenschakelaar. Als u alleen batterijvoeding, gebruiken de stekker met de laptop, aangezien de batterij kan hebben uitgeput zijn lading.

2

Neem een reserve AC-netsnoer, en steek de stekker in uw laptop en het stopcontact. Zet uw laptop, en als uw laptop draait op, het oorspronkelijke netsnoer mogelijk defect.

3

Koppel alle USB-aansluitingen, uitwerpen mediakaarten en schijven vanaf uw laptop. Verwijder de batterij en het netsnoer. Houd de power-knop ingedrukt gedurende ten minste 30 seconden. Dit zal uw start-up-instellingen terugzetten.

4

Sluit uw AC voedingsadapter zonder vervanging van de batterij en opnieuw opstarten van uw laptop. Dit kan u toelaten om uw laptop opstart. Als dat niet het geval is, trek de stekker uit en vervolgens houden de startknop ingedrukt als u de AC-adapter aansluit.

5

Contact PK bij 800-474-6836 voor technische ondersteuning voor thuis laptops. HP zal helpen u diagnose van het probleem via de telefoon. Als de tech u niet via de telefoon helpen kan, kunt u uw laptop naar HP voor reparatie. Als uw laptop niet meer onder garantie, zal HP u helpen, maar verwachten te betalen.