Mijn Gmail spellingcontrole Is verdwenen

Mijn Gmail spellingcontrole Is verdwenen


Als u de Gmail-webinterface verzenden, ontvangen en beheren van uw e-mail, kunt u de ingebouwde spell check-functie om uw spelling te corrigeren. Als de spell check functie niet langer wordt weergegeven, is het waarschijnlijk omdat u Gmail te gebruiken in de eenvoudige interface van de HTML in plaats van de standaard, meer robuuste interface hebt ingesteld. Op voorwaarde dat uw browser ondersteunt de standaard interface, kunt u overschakelen naar snel met behulp van een kleine link aan de onderkant van de Gmail-scherm.

Standaardmodus

Zorg ervoor dat uw Gmail-account is ingesteld op weergave in de "standaard" mode in plaats van in eenvoudige HTML. Gmail van elementaire HTML mode sneller geladen en is compatibel met een breder scala van browsers en apparaten, maar het biedt geen ondersteuning voor geavanceerde functies zoals de spellingcontrole. Schuif naar de onderkant van de Gmail-pagina en zoek naar de kleine "Gmail weergave"-instelling. Als "Standaard" is niet is geselecteerd, klikt u op het nu. Als een beweren foutbericht dat uw browser biedt geen ondersteuning voor standaard modus, Controleer Gmail de lijst van ondersteunde browsers op http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=6557.

Post samenstelt

Klik op de knop "Compose E-mail" in het linkerdeelvenster van Gmail te openen van een nieuw bericht. Voer wat tekst in het berichtveld om te testen van de controle van de werktijd met--omvat een mix van juist en verkeerd gespelde woorden. Voer geen een geadresseerde of onderwerp lijn voor het uitvoeren van deze test, omdat u het bericht zal niet naar iedereen sturen.

Spelling controleren

Klik op de "Spelling controleren" skakel hierbo de hoogste juiste hoek van het bericht body field. Woorden die niet worden weergegeven in Gmail woordenboek wordt gemarkeerd in het rood; woorden die normaal gesproken zal verschijnen. Klik op een rood word als u wilt bekijken een pop-up menu met een lijst van spellingsuggesties worden opgehaald en een "Woord bewerken" optie. Wanneer u klaar bent, klikt u op "CV bewerken" om terug te keren naar de normale post samenstelling modus.

Andere talen

Gmail gebruikt standaard de woordenlijst die overeenkomt met de taal waarin u de Gmail-interface bekijken. Als u wilt controleren van de spelling in een andere taal zonder over te schakelen van talen voor de gehele interface, klik op de pijl naast "Spelling controleren" om een lijst van talen, klik vervolgens op de gewenste taal. Zodra u een taal hebt geselecteerd, klikt u op "Spelling controleren" net als anders. Om terug te keren de taalinstellingen naar normaal, breng omhoog het menu weer en klik op "Auto."