Mijn Dell blijft opstarten omhoog, maar niet Windows opstart

Uw Dell-computer wordt een reeks van zelf-diagnostiek uitgevoerd wanneer het bevoegdheden, verifiëren dat alle bestanden en hardware in goede staat verkeert zijn. Zodra deze controle wordt gedaan, lanceert het het besturingssysteem. Als u hoort de typische schoen geluiden, maar de computer zal niet start Windows, een willekeurig aantal factoren zou kunnen zijn op het werk goede start-up procedures voorkomen. Start eerst en vooral om te controleren of het probleem zich weer voordoet en is niet gewoon een eenmalige kwestie opnieuw op.

Controleren van de Monitor

Als uw beeldscherm volledig zwart is, is het mogelijk dat de monitor zelf ondervindt problemen. In desktop-systemen, Controleer of de connectorkabel en zorg ervoor dat de monitor aanstaat en de helderheid instelling klopt. Laptop LCD schermen kunnen kijken zwart als de inverter board of de backlight lamp falen, maar nog steeds een zeer vaag beeld op het scherm bieden. Sluit een tweede beeldscherm om te controleren op eventuele afbeeldingen weergeven. Als de experimentele monitor een weergave heeft, wordt uw huidige monitor defect en vereist reparatie of vervanging.

Horloge voor foutmelding

In sommige gevallen zal de computer u waarschuwen voor een probleem in het systeem door middel van een foutbericht weergegeven op het scherm. Noteer dit foutbericht en bezoek de support van Dell webpagina voor een mogelijke oplossing. Meestal wordt een foutbericht weergegeven als nodige opstartbestanden ontbreekt of is beschadigd, of als de zelfdiagnose tests ontdekken hardwarefout opgetreden.

Voer een diagnostische test

Dell biedt een meer diepgaande diagnose via de pre-boot System Assessment Diagnostics-programma. Om te beginnen dit diagnostische programma, start de computer opnieuw op en druk op "F12" wanneer u het Dell-logo op het scherm ziet. In het opstartmenu van eenmalige, druk op de pijltjestoets "Down" Selecteer "Diagnostics" en druk op "Enter." Het duurt ongeveer vijf minuten voor het programma om te voltooien. Opmerking eventuele foutcodes die op verslaglegging en verwijzen naar de ondersteuningssite van Dell om te vinden van de betekenis en voorgestelde correctie.

Hardware controleren

Onlangs geïnstalleerde hardware componenten met de juiste Windows te starten interfereren kunnen. Koppel alle onlangs toegevoegde hardware accessoires en herstart de computer. Geïnstalleerde hardware mogelijk conflicterende met elkaar zo goed, boot probleem wordt veroorzaakt. Verbreken zoveel hardwareonderdelen mogelijk, waaronder ook printers, scanners en media kaartlezers en start de computer opnieuw op.

Uitvoeren van Opstartherstel

Als al het andere faalt, kunt u proberen uitvoeren van Opstartherstel te corrigeren van ontbrekende of beschadigde bestanden van het besturingssysteem. Voor computers met afzonderlijke installatieschijven, herstart de computer met de schijf in het station. Wanneer de computer opnieuw opstart, zal u worden gevraagd Windows starten vanaf de schijf en selecteer uw taal. Kies "Reparatie uw Computer" en het besturingssysteem, klik op "Next." Selecteer "Voorsprong reparatie" om het proces te beginnen. Voor computers met de herstelbestanden geïnstalleerd, herstart de computer en druk op de toets "F8" voordat het Windows-logo wordt weergegeven. Selecteer de optie "Reparatie uw Computer" op het scherm Geavanceerde opstartopties.