Mijn Computer zal niet verbinding maken met Servers voor beveiligingsprogramma 's

Mijn Computer zal niet verbinding maken met Servers voor beveiligingsprogramma 's


Beveiligingsprogramma's zoals anti-virus, anti-spyware en anti-adware zijn belangrijke hulpmiddelen om uw computer beschermd tegen virussen, identiteitsdiefstal en verlies van gegevens te houden. De meeste van de beveiligingsprogramma's hebben een update-functie. Ze proberen te verbinden met hun eigen servers voor het downloaden van belangrijke updates om u te geven de nieuwste bescherming tegen virussen. Als uw computer niet te uw beveiligingsprogramma's op haar servers aansluiten laten is, zijn de kansen dat uw computer firewall het proces blokkeert.

Instructies

1

Controleer uw internetverbinding. Uw computer zal niet verbinding maken met servers voor uw beveiligingsprogramma's, als u niet met het Internet verbonden bent. Met de rechtermuisknop op het netwerkpictogram op de bodem juiste hoek van uw scherm naast de klok. Selecteer verbinding"met een netwerk". Vind een functionerende netwerkverbinding, één-klik om te selecteren en druk op "Connect". Als dit niet helpt, gaat u verder met de volgende stappen.

2

Klik op menu Start en selecteer "Control Panel". Klik hierop om te schakelen naar "Klassieke weergave".

3

Dubbelklik op "Windows Firewall". Klik op het tabblad dat zegt 'Uitzonderingen'.

4

Vink het selectievakje naast alle beveiligingsprogramma's die geen verbinding maken met de respectieve servers.

5

Klik op "OK" op taak beëindigen. Uw computer zal zitten kundig voor verbinden met de benodigde servers voor uw beveiligingsprogramma's.