Mijn Buslink USB-harde schijf zal niet worden herkend door mijn Vergezicht Laptop

De Buslink USB harde schijf is een extern apparaat die naar elke Windows-computer via een USB-aansluiting haken. Hoewel het is over het algemeen zeldzaam om problemen met de schijf, kan je, bij gelegenheid, detecteert uw Windows Vista-computer-systeem niet het station. Wanneer dit gebeurt, oplossen van de situatie om te bepalen wat precies het probleem veroorzaakt.

Instructies

1

Controleer de USB-kabelverbinding met van de Buslink USB harde schijf naar uw computer. Als de USB-kabel niet volledig in de havens geplaatst is, zal de Windows Vista-computer niet detecteren de drive.

2

Macht op de harddrive nadat de Windows Vista-systeem is geladen. Als u de macht op de schijf voordat het opstarten van het systeem, zal de OS niet detecteren de harde schijf.

3

De USB-kabel van de huidige verbinding-poort en sluit hem aan op een andere USB-poort. Sommige ports op Windows Vista-computers mislukken om te functioneren met specifieke hardware, zodat u de kabel loskoppelt en aan te sluiten op een andere poort het probleem corrigeert.

4

Installeer de meegeleverde stuurprogramma's die bij het station geleverd. Als de computer herkent de schijf, moet u nog steeds deze stuurprogramma's installeren. Steek de driver installatie-CD in de Windows Vista-computer en volg de aanwijzingen van de installatiewizard volledig het stuurprogramma te installeren op het systeem. Start de computer opnieuw en het detecteert de Buslink USB harde schijf.