Mijn Asus Webcam Is traag

Mijn Asus Webcam Is traag


Webcams hebt toegevoegd een andere dimensie aan de manier waarop die we via het Internet in de hedendaagse wereld communiceren. Zij niet alleen kunnen gebruikers elkaar zien wanneer ze aan het chatten bent via toepassingen zoals Skype, maar ze beelden voor gebruik on line of off line vangen. Helaas, als gevolg van interferentie van het netwerk en het gebruik van andere toepassingen, ASUS webcams kan vaak onderworpen aan een vertraging of vertraging als verzendende beelden live op het Internet. Als deze vertraging frustrerend wordt, is het mogelijk om bepaalde instellingen op uw PC uw ASUS webcam versnellen en ervoor zorgen dat het functioneert op volle capaciteit.

Instructies

1

Sluit uw ASUS webcam direct op uw computer. Hierdoor zal dat uw webcam is niet de ingestelde bandbreedte te delen met andere apparaten.

2

Druk op de "Control", "Alt" en "Verwijderen" en klik op "Task Manager." Selecteer alle programma's in de "processen", die zijn niet vereist voor gebruik met de ASUS webcam, en klik op "Einde taak." Programma's en toepassingen kunnen vertragen uw webcam.

3

Klik op het pictogram van de "Windows" vanaf uw bureaublad en selecteer "Control Panel".

4

Klik op "Windows-beveiliging" en vervolgens "Windows Firewall".

5

Klik op "Geavanceerde instellingen" in de linkerruit, en klik dan op "Eigenschappen van Windows Firewall" aan de onderkant van het rechter-deelvenster.

6

Klik op de "Domeinprofiel" tab. Klik op de drop-down box naast "Inbound Connections" en selecteer "Block." Klik op de drop-down box naast "Uitgaande verbindingen" en selecteer "Block." Hiermee stopt u netwerkverkeer dat met uw ASUS webcam interfereren kan.