Mij ben onvermogend voor verbinden met een extern bureaubladNieuwere computers (specifiek PC's) hebben een optie ingebouwd in hun besturingssysteem om de computer te "extern"verbinding te maken met een andere computer. De computer kunt verbinden met een andere computer en controle of worden gecontroleerd door het. Dit is vooral handig wanneer zich problemen voordoen en een technicus moet kijken naar een computer vanaf een andere locatie. Fouten die zich voordoen worden aangepakt en meer snel opgelost.

Instructies

1

Zorg ervoor dat de computer heeft onvoldoende geheugen om te draaien van de verbinding. Alle andere programma's afsluiten of, indien nodig, de computer opnieuw opstart. Controleer de Internet-verbinding om te controleren of de computer on line is en de verbinding is sterk (niet elke paar momenten afbreken).

2

De firewall blokkeert de verbinding met een extern door het openen van de firewall-opties verwijderen. Klik op de "Start" knop en selecteer vervolgens "Control Panel". Klik op het pictogram 'Firewall' en laat de interface van de firewall moet worden weergegeven. Selecteer de "programma's" menu, dan "Toevoegen". Selecteer de "Windows Remote verbinding" uit de lijst en selecteer de knop "Apply".

3

Zorg ervoor dat het hulpprogramma is het aanvaarden van andere computers. De "Start" knop, dan Selecteer de "Programma's" tab. Selecteer het menu Bureau-accessoires, klik op "Verbinding met extern bureaublad" te trekken van de interface. In de externe interface, "Opties", selecteer de optie "Verbindingen met computers met alle versies van extern bureaublad toestaan". Selecteer "Apply".

Tips & waarschuwingen

  • Het proces is veel gemakkelijker met computers vervaardigd rond dezelfde tijd.
  • Wees voorzichtig om de firewall opnieuw nadat de verbinding is voltooid.
  • Je niet weet extern toegang tot uw computer gebruikers niet toestaan.