MIDI Output Drivers opnieuw te installeren op mijn Dell Desktop 4400 Series-Computer

De Dell-4400 is een desktopcomputer die is ontworpen om te draaien het besturingssysteem Windows XP. Het Musical Instrument Digital Interface (MIDI) wordt gebruikt voor het aansluiten van een digitaal instrument op een computer te verzenden en ontvangen van gegevens. Dit is een belangrijk kenmerk voor muzikanten die wilt synchroniseren van twee of meer digitale instrumenten samen of verzenden van gegevens heen en weer via MIDI poorten op het instrument. U kunt opnieuw installeren van uw systeem MIDI-stuurprogramma's gratis. Deze stuurprogramma's zijn online beschikbaar.

Instructies

1

Open de webbrowser van uw systeem.

2

Ga naar de "Yamaha USB-MIDI-stuurprogramma" pagina.

3

Klik op de download-versie voor uw XP-systeem. Bijvoorbeeld, als u Windows XP 32-bit gebruikt, klikt u op de "Windows XP 32-bits" downloaden.

4

Klik op de installateur zodra het is gedownload naar uw computer desktop. Aan de onderkant van de overeenkomst van de software, klik op de "Ik ga akkoord" optie als daarom wordt gevraagd en klik op "Next."

5

Klik op "Install" en wacht tot de stuurprogramma's te installeren op uw computer. Klik op de optie "Finish".

6

Klik op 'Opnieuw opstarten' de computer opnieuw opstart. Wacht totdat de computer opnieuw op te starten met uw chauffeurs opnieuw geïnstalleerd.