Microsoft Word, Powerpoint & Excel Tutorial Software

Microsoft Word, Powerpoint & Excel Tutorial Software


Software opleiding is de sleutel tot steeds efficiƫnter en effectiever op het werk. Veel mensen die gebruik maken van Microsoft-programma's zoals Word, PowerPoint en Excel dagelijks zijn grotendeels onbewust van de programma's uitgebreide mogelijkheden. Overweeg het gebruik van tutorial software dat opleiding in zowel kerncompetenties en geavanceerde vaardigheden biedt om te verhogen uw productiviteit.

Voordelen

Tutorial software is een zeer effectieve vorm van opleiding die u toelaat om lessen in uw eigen tempo te voltooien en secties indien nodig herhalen. Veel programma's omvatten interactieve oefeningen die u toestaan om te oefenen in real-time.

Toegevoegde voordelen

Veel programma's komen met waardevolle "extra's" zoals afdrukbare werkbladen, extra oefeningen of lijsten van sneltoetsen.

Inhoud

Als uw kennis van Word, PowerPoint of Excel beperkt is, zoekt u beginnende of uitgebreide software dat betrekking heeft op inleidende vaardigheden. Voor meer gevorderde gebruikers zijn tutorials beschikbaar dat focus op specifieke vaardigheid ingesteld.

Versie

Bij de aankoop van Microsoft tutorial software voor Word, PowerPoint of Excel, zorg ervoor dat u trainingsmaterialen die betrekking op uw versie van de software hebben. Ingrijpende wijzigingen zijn aangebracht met de 2007-versies van deze programma's die versie-specifieke opleiding noodzakelijk maken.

Kosten

Inleidende softwaretraining kan zo laag als $12 worden gevonden. Voor meer geavanceerde of uitgebreide programma's, verwachten te besteden maar liefst $200.