Microsoft Trackball Explorer programma 's

Met behulp van de Microsoft Trackball Explorer is zo simpel als de stekker in de computer. Echter gebruiken de speciale functies van uw muis te krijgen het meeste uit het, met inbegrip van instellingen voor specifieke programma's of spellen, het IntelliPoint-stuurprogramma installeren en troep op opwaarts in uw Control Panel. Hoewel de Trackball Explorer werd stopgezet in 2006, 's Microsoft-stuurprogramma beschikbaar voor Windows 7 en Vista.

Apparaat

De Trackball Explorer gebruikt een trackball center gemonteerde bedienbaar met je wijsvinger, met de twee standaard muisknoppen en een scroll-wiel links daarvan. Twee meer knoppen aan de rechterkant van het apparaat kunnen u extra functies zoals programmeren achteruit of vooruit webnavigatie. De scroll-wiel is ook klikbare, waardoor u een totaal van vijf knoppen, programmeerbare met behulp van de IntelliPoint-software. De trackball zelf maakt gebruik van optische tracking om te voorkomen dat de steken problemen ondervinden van mechanische trackballs.

IntelliPoint

Gebruik de Trackball Explorer's functies op uw computer, installeert u de IntelliPoint-software van de website van Microsoft. Selecteer de versie van Windows die u gebruikt, download de juiste versie van de IntelliPoint- en dubbelklik op het .exe-bestand om te beginnen met het installatieproces. Wanneer de installatie voltooid is, kan moet u Windows opnieuw wilt starten.

Programmeren van de Trackball Explorer

De IntelliPoint om opties te openen, navigeer naar de "Start"-menu, selecteer het "Control Panel" en klik op de link "Switch to Classic View" als "Klassieke weergave" wordt niet weergegeven. Dubbelklik op "Muis." In het dialoogvenster muis, klik op de tab "Knoppen" en de functies van de vijf 'Trackball Explorer' knoppen instellen door een optie te selecteren uit van elke knop menu. De andere opties die normaal gesproken beschikbaar in het dialoogvenster muis zijn ook beschikbaar, met inbegrip van de aanwijzer en wiel opties.

Programma-specifieke instellingen

Om instellingen te schakelen voor afzonderlijke programma's, Vink het selectievakje 'Inschakelen programma-specifieke instellingen' en klik op "Instellingen". Een programma toevoegen aan de lijst van "Programma's" door te klikken op "Toevoegen". Het venster "Programma of spel toevoegen" zal automatisch invullen met de programma's die u op het bureaublad opent, of u kunt handmatig toevoegen van programma's. Klik op het programma dat u wilt toevoegen en klik op 'OK'. In het programma-specifieke instellingen venster, selecteer het programma dat u aangepaste instellingen van de Trackball Explorer wilt, kies de gewenste optie voor elke knop en klik op "Apply".