Microsoft: Hoe kan ik Record Audio Voice op de ComputerVeel mensen weten niet dat ze de mogelijkheid hebben om het opnemen van audio stem met Microsoft Windows. Het programma waarmee dit proces kan optreden wordt genoemd "Sound Recorder." Dit programma is leuk om te gebruiken en zeer gebruiksvriendelijk. Sound Recorder kan handig zijn voor het gebruik van PowerPoint-presentaties, als een digitale VoiceRecorder voor vergaderingen of gewoon voor de lol. U kunt dit accessoire op Windows voor elk van uw audio stem behoeften.

Instructies

Hoe kan ik Record Audio stem op een PC

1

Uw koptelefoon en computer-compatibele microfoon aansluiten op uw PC.

2

Open het programma Sound Recorder: Klik op het pictogram van uw "Start", ga naar "Alle programma's", ga dan naar de "Accessoires" map, klik "Entertainment" en op "Sound Recorder".

3

Druk op de rode cirkel om te beginnen uw opname en de rechthoekige knop aan het einde van uw opname.

4

Uw opname bewerken als nodig om met behulp van het tabblad "Bewerken" op de bovenkant van de speler. Dit kunt u audio verwijderen na of voor een bepaald punt in uw opname. U kunt ook vergroten het volume en snelheid, of de opname ongedaan door te klikken op het tabblad "Bewerken" hierboven.

5

Uw opname op te slaan door het selecteren van "Bestand" aan de bovenkant van uw speler. Selecteer "Save" of "Opslaan als" titel van uw audio-en stemopname. Selecteer de map waarin u wenst uw WAV-bestand op te slaan. Het tabblad "Bestand" kan ook worden gebruikt om uw audio opnieuw opnemen als u niet tevreden bent met het eindproduct.

Tips & waarschuwingen

  • Hoewel u luidsprekers met uw computersysteem wellicht, is het beste koptelefoon gebruiken bij het opnemen. Dit zal feedback of interferentie elimineren wanneer spreken in de microfoon.
  • Proberen te blijven ten minste een vuist van lengte nul uit de buurt van de microfoon en spreek duidelijk voor de beste resultaten.
  • Zorg ervoor dat het volume op uw PC alvorens uw hoofdtelefoon op te zetten en het begin van dit proces. Dit zal u van uw oren uitblazen als het volume wordt gelaten op te hoog houden.
  • Ook, ben zeker om te kiezen van een bestand of maak een nieuwe waar u zou willen opslaan van uw opnamen. Niet enkel geraakt "Save" zonder eerst op zoek om te zien welke map het wordt opgeslagen, of wellicht het probleem de plaats bepalend van het later.