Microsoft Excel kan de toepassing vereist niet starten

Microsoft Excel kan de toepassing vereist niet starten


Het foutbericht "Microsoft Excel kan de toepassing vereist... niet starten" is moeilijk op te lossen omdat het foutbericht niet veel informatie over de oorzaak van het probleem bevatten. Deze fout treedt op met Excel-objecten in andere Microsoft Office-toepassingen of objecten ingevoegd in werkbladen ingesloten. Microsoft Support vindt u twee bekende oorzaken van deze fout en biedt een oplossing voor één bekende oorzaak met een voorbehoud over de toepassing van de correctie. Microsoft biedt ook de mogelijkheid om te betalen voor gepersonaliseerde steun als de moeilijke situatie het probleem niet oplost.

Word 2013

Microsoft Word 2013 is een bekend probleem met gekoppelde en ingesloten objecten waardoor het foutbericht 'Microsoft Excel kan de toepassing vereist voor het openen van dit object niet starten. Er is een fout opgetreden en deze functie werkt niet meer naar behoren. Wilt u deze functie nu herstellen?"moet worden weergegeven wanneer u probeert een Word 2013-object met een OLE-object in een Excel-werkblad insluiten. Vanaf November 2013 beweert Microsoft dat het probleem in toekomstige versies van de software zal worden vastgesteld, maar een onmiddellijke hotfix biedt.

Hotfix

U kunt het hotfix-pakket voor Microsoft Word 2013 downloaden van hun website voor ondersteuning (Zie koppeling in bronnen). De hotfix is onderworpen aan verdere testen en is alleen ontworpen om op te lossen een aantal specifieke problemen, dus het is raadzaam dat u op een update van Word 2013 wachten als de fout niet kritisch. Als u de hotfix toe te passen hulp nodig hebt of als het niet lukt om het probleem te bevestigen u kunt verhogen een serviceaanvraag bij Microsoft, maar kan worden geheven voor de dienst.

Microsoft Map objecten

Het foutbericht "Microsoft Excel kan de toepassing vereist... niet starten" is ook bekend dat optreden wanneer u probeert een Microsoft Map-object in een Excel-werkblad invoegen. Dit probleem is te wijten aan een gebrek aan machtigingen. U moet beheerder of machtigingen van de gebruiker van de macht uit te voeren van de toepassing Microsoft Map; Excel zal werpen een fout als uw account niet de juiste machtigingen hebt. U kunt geven uw user account beheerdersrechten met behulp van het Configuratiescherm van Windows op uw computer of uw netwerkbeheerder vragen te geven u de vereiste machtigingen voor uw bedrijfsnetwerk.

Overwegingen

Er kunnen andere oorzaken van het foutbericht "Microsoft Excel kan de toepassing vereist... niet starten" dan de bekende oorzaken van Microsoft Support knowledgebase vallende. De bekende oorzaken heeft geweest versteld of vaste, dus probeer het bijwerken van uw Microsoft-toepassingen naar de meest recente versies het probleem voorkomen en ervoor zorgen u Excel uitvoert als beheerder. Als u nog steeds problemen, neem dan contact op met Microsoft Support voor assistentie bij het oplossen van de oorzaak van de fout.

Disclaimer

De informatie in dit artikel is van toepassing op Microsoft Office Excel 2013 en eerdere versies, Microsoft Office Word 2013 en Microsoft Maps 2002. Iets of aanzienlijk kan variëren met andere versies van de software.