MGA bestandsextensies

MGA bestandsextensies


Een bestandsextensie is een achtervoegsel dat is gekoppeld aan het einde van de naam van een computer, die de naam gescheiden door een punt. Ze worden gebruikt door de computer en door de gebruiker om te identificeren welk programma wordt gebruikt om een bepaald bestand te openen. Alfanumerieke, numerieke tekens en bepaalde symbolen worden gebruikt voor de bestandsextensies, die ook behulpzaam zijn bij het organiseren van computerbestanden per type. Mga bestandsextensies kunnen vormen een bijzondere uitdaging vanwege hun gebruik door verschillende incompatibele programma's.

Conflicten met bestandsextensies

Verschillende soorten van veelgebruikte programma's delen de .mga-extensie, en hun bestanden zijn niet compatibel met de andere programma's. Als u probeert een bestand te openen met het verkeerde programma, kan uw computer gewoon negeren uw verzoek of kan crash en moet opnieuw worden opgestart. Beide scenario is meestal gewoon een gevolg van uw computer niet weten hoe je moet omgaan met uw verzoek.

Oproep vloeien voort uit Migrys

IMR Cash Flow is één van de twee soorten programma's gebruiken de extensie .mga. Dit is een call center programma van het bedrijf Migrys, een divisie van cd's communicatie, die bedrijfssoftware produceert. Het richt zich van Migrys, divisie op call center producten, zoals voicemail, bellen distributie en geautomatiseerde bijbehorende toepassingen. De extensie van het .mga-bestand wordt geopend op een PC met behulp van De randmodule Migrys IMR Call Flow. Een "add-on module" is een softwareprogramma dat vanuit een ander programma werkt. IMR Call Flow software interpreteert invoer door de gebruiker verstrekte gegevens en bepaalt de volgende logische stap die de gebruiker tegenkomen zal als ze het telefoonsysteem gebruiken.

Manga Reader

Een ander type van .mga-aangewezen programma is de "manga" document lezer. Manga zijn .mga eigenlijk gecomprimeerde bestanden die zijn hernoemd met de extensie .mga. Manga zijn een soort Japanse comic of print cartoon. In Japan, manga zijn populair bij mensen van alle leeftijden en er zijn vele verschillende types van manga strips. Een manga lezer staat gebruikers om te lezen van de elektronische versies van de print cartoons op hun computer. De manga-lezer is ontworpen om de lezer te schakelen vrijwel blz, die een gevoel vergelijkbaar emuleert met het lezen van een werkelijke comic boek. De manga reader software heeft ook flexibele opties zoals pagina zoomen en weergavemodus de software is beschikbaar voor download op de website-mangareader.wordpress.com.

S-Curve 3D LUT

Ten slotte, is een ander programma dat gebruikmaakt van de bestandsextensie .mga een bestand look-up tabel of "LUT" bestand vanaf Technicolor genaamd S-Curve 3D LUT. Image processing toepassingen LUT bestanden gebruiken. S-Curve 3D LUT, die gebruik maakt van de bestanden met de extensie .mga, is compatibel met Apple kleur en andere plug-ins. Unidirectioneel om te zetten van een waaier van kleuren in een ander bereik van kleuren is het gebruik van een LUT-bestand. De S-Curve 3D LUT bestand wordt gebruikt voor flat-kijkt ruwe video omzetten in een meer natuurlijke ogende beeld. S-Curve 3D is een blik van tafel, voor Canon V-DSLR camera's.