Met behulp van PayPal om aandelen te kopen Online

Met behulp van PayPal om aandelen te kopen Online

Online trading account instellen

Registreren bij een online site handelen in aandelen. Sommige van de meer populaire opties omvatten E * Trade, Scottrade en Sharebuilder, maar er zijn tientallen meer die legitiem zijn. Voordat u zich registreert, maar neem contact op met het Better Business Bureau om ervoor te zorgen dat u te maken met een legitiem bedrijf. Tijdens het registratieproces, kies het soort account die vergelijkbaar met een betaalrekening werkt, waarin u geld stort voor het kopen van voorraden. Zodra de rekening geopend is, Maak nota van de accountgegevens, de nummer van het bewerkingsplan, en naam en adres van de handelsmaatschappij. Houd deze informatie veilig opgeborgen.

Registreren en account met Paypal laten verifiëren

Log in op uw Paypal-account en kies de optie voor het toevoegen van een bankrekening. Toevoegen uw accountgegevens voor uw voorraad handel account hetzelfde zoals u zou een gewone betaalrekening. Kies de optie om de account te verifiëren. PayPal zal twee of drie kleine bedragen zijn gestort op de rekening. Dit kan enkele dagen duren, maar wanneer de deposito's opdagen, log in bij Paypal en volledig de verificatie proces.

Financiering van rekeningen en voorraden te kopen

Fondsen aan uw Paypal-account toevoegen of gebruik van de middelen die al in uw Paypal-account, en directe Paypal hen overbrengen naar de effectenrekening. Dit kan ook twee tot drie dagen in beslag. Zodra de overdracht volledig is, bent u klaar om te beginnen met het kopen van voorraden.