Merrill Lynch's gebruik van sociale Media

Merrill Lynch's gebruik van sociale Media


Brokerage bedrijven zoals Merrill Lynch zijn het verkennen van het gebruik van social networking sites. Tot en met 2011, particuliere makelaars werkzaam bij Merrill Lynch niet mochten gebruik van sites zoals Twitter, Facebook of LinkedIn als een marketinginstrument. Merrill Lynch gelanceerd na de bekendmaking van voorschriften inzake het gebruik van sociale netwerksites door beleggingsondernemingen, een pilot-programma op LinkedIn in 2011, hoewel marketing beperkingen bestaan nog steeds.

Achtergrond

De Securities and Exchange Commission, of SEC, publiceert verordeningen voor beleggingsadviseurs die hen verhindert met misleidende investeerders. Deze regels beperken brokers gebruik van sociale mediasites als een marketing tool, hoewel dat eigenlijk niet wordt aangegeven in de SEC regels. De financiële sector die regelgevende instantie - FINRA - de verordeningen in augustus 2011, over de toezicht-brokerage bedrijven moeten verduidelijkt als haar beleggingsadviseurs gaat om blogs of sociale netwerksites te maken. Bijvoorbeeld, berichten en statusupdates moeten worden gecontroleerd door de makelaardij. Daarnaast moeten statusupdates door een manager worden goedgekeurd voordat deze adviseurs boekt. Ook makelaars zijn alleen toegestaan om te chatten informeel op deze sites, en ze moeten vervolgens verslag uit deze gesprekken aan een manager.

Merrill Lynch

In augustus 2011, Merrill Lynch aangekondigd dat zij haar beleggingsadviseurs om profielen op LinkedIn, de business-georiënteerde sociale netwerksite zou toestaan. Merrill Lynch, die de principaal brokerage arm van Bank of America Corp, begonnen met een pilot-programma eerder in 2011, maar heeft nu besloten om uit te breiden van het programma op te nemen van alle haar adviseurs. Het programma van Merrill Lynch, en die van andere grote bedrijven, zoals Wells Fargo en Morgan Stanley, volgt de verzoeken van hun makelaars gebruik van deze sites als een manier van het vinden van nieuwe klanten in de jongere generatie.

Merrill Lynch regels

De brokerage bedrijven zijn op hun hoede voor het breken van de dienst financiële ondersteuning van verordeningen door het gebruik van sociale media. Verklein de mogelijkheid om dit te doen en Merrill Lynch adviseurs gebruik van LinkedIn is beperkt tot het posten van een professioneel profiel dat academische kwalificaties bevat, werk geschiedenis en contact details. Dit staat bekend als statische inhoud. Ze zijn niet toegestaan deel te nemen aan discussiegroepen op sites, noch kunnen ze koppelingen posten naar websites van derden.

Werving

Behalve het toestaan van financiële adviseurs te plaatsen van de profielen, Merrill Lynch maakt gebruik van sociale netwerksites om personeel te werven. Het bedrijfsprofiel op LinkedIn kondigt nieuwe medewerkers en carrière informatie. Het heeft ook een kleinere, privé netwerk, genaamd affiniteit kringen, die alumni uit geselecteerde hogescholen en universiteiten verbindt. Merrill Lynch betaalt voor een werkgever op affiniteit cirkels, waar het gebruikt gerichte wervingscampagnes, op basis van specifieke kwalificaties, bijvoorbeeld aanbieden. Een potentiële werknemer die op een advertentie van Merrill Lynch reageert wordt dan gegeven voor verdere informatie over de medewerkers van het bedrijf die ging naar zijn college en kunt contact met hen opnemen om te bespreken hoe het is om te werken bij Merrill Lynch.