Menu-opties voor Adobe FlashPaper

Adobe FlashPaper 2 is een applicatie die diverse soorten documenten worden omgezet in PDF- en Flash-bestanden. Wanneer geïnstalleerd, installeert FlashPaper een nieuwe virtuele printer in Windows. Gewoon door in de juiste viewer te openen, te klikken op "Afdrukken" en het FlashPaper-printer selecteren als het uitvoerapparaat kunt u een document converteren. De FlashPaper 2-toepassing kunt u opties voor documentconversie te selecteren.

Overzicht bevatten

U kunt toegang tot alle van de beschikbare opties in FlashPaper 2 Klik op het menu "File" in de linkerbovenhoek van het venster en selecteer 'Opties'. Selecteer het tabblad "Algemeen" om de eerste drie opties te bekijken. Als u een document met een inhoudsopgave in overzichtsopmaak converteert, bevat de optie "Omvatten omtrek" de omtrek in het resulterende document. Verwijder het vinkje te verwijderen uit het vak "Omvatten omtrek" deze optie uitschakelen.

Bekijk resultaten

Als ingeschakeld, opent de optie "Bekijk resultaten" het resulterende PDF- of Flash-bestand in uw computer de standaardwebbrowser nadat de verwerking is voltooid. Als u niet weergeven van het geconverteerde bestand onmiddellijk wilt, kunt u tijd besparen door het verwijderen van het vinkje te verwijderen uit het vak "Bekijk resultaten".

Opties voor Excel-documenten

Als u een Microsoft Excel-werkblad converteert, wordt een extra item verschijnt in FlashPaper wanneer u het menu "Opties opent". U kunt Klik op de "Werkmap converteren" radio knop om alle werkbladen in het Excel-document converteren naar een Flash- of PDF-bestand, of klik op de "Actieve bladen converteren" radio knop converteren alleen specifieke bladen.

Wachtwoord instellen

U kunt het plaatsen van een vinkje in het vak "Vraag om wachtwoord te openen van het document" te voorkomen dat iemand in het bekijken van het resulterende document zonder uw toestemming. Na het inschakelen van deze optie, typ een wachtwoord in het veld "Wachtwoord". Iedereen die probeert te bekijken van het document zonder het wachtwoord ziet een foutbericht weergegeven.

Toegestane acties beperken

U kunt een vinkje in het vak met label "Restrict toegestaan acties op geopende documenten" plaatsen om te veranderen wat de mensen die de mening van het geconverteerde document mogen doen. De vier vinkje vakjes hieronder kun je om te voorkomen dat het afdrukken van het geconverteerde document, voorkomen dat wordt bewerkt, voorkomen dat lezers tekst of afbeeldingen selecteren en bewerken van aantekeningen of het wijzigen van de formuliervelden voorkomen. Na het selecteren van de gewenste opties, typ een wachtwoord in het veld "Wachtwoord". Lezers kunnen de beperkingen verwijderen door het verstrekken van het juiste wachtwoord.