McAfee vs. Norton voor Mac

McAfee vs. Norton voor Mac


Macs worden vaak beschouwd als zijnde volledig veerkrachtig tegen aanvallen van virussen en malware. Hoewel er zeker minder aantal gerapporteerde virussen op het Apple Mac OS X-systeem, is het meer een aantal spel dan iets anders. PC's en Windows draaien de wereld en daarom meest Trojaan richten die systemen om de meeste schade veroorzaken. Als de Mac platform winsten populariteit, hoewel, zo zal het gerapporteerde aantal virussen. Als het gaat om antivirus software, is het zeker beter voor zitten vertrouwd dan sorry.

Kosten

Norton Antivirus loopt ongeveer $50 USD voor een enkele gebruiker, en McAfee loopt ongeveer $37 per licentie. Extra licenties voor McAfee kunnen worden gekocht in bulk tegen een verlaagd tarief.

Enterprise

McAfee biedt een betere ervaring voor de zakelijke omgeving, zodat beheerders toegang virus verslagen en beleid om het systeem te beheren. De oplossing van virus is in staat om te downloaden van de nieuwste virusdefinities via de centrale gegevensbank van McAfee of neergehaald door een private interne server. Norton antivirus is een fatsoenlijke onderneming ervaring, maar McAfee wint duidelijk te wijten aan het gemak van het gebruik en de toepassing.

Antivirus

Norton Antivirus markten zelf als de nummer een antivirusoplossing voor de Mac OS X-platform te verkopen, maar best verkopende betekent niet altijd beste bescherming. Aangezien het blijkt, Norton niet al dat groot van een baan de Mac beschermt tegen Mac-specifieke bedreigingen. Norton richt zich voornamelijk op Mac-systemen te beschermen tegen Windows malware en virussen, opsporing van hen als ze de systeem passeren en vangen voordat ze hun weg naar een ander systeem, een bescherming van het verbonden netwerk uiteindelijk meer dan de werkelijke Mac-systeem maken. McAfee, daarentegen, richt zich niet alleen bedreigingen van Windows maar ook Mac en Unix-bedreigingen. Beide bieden real-time bescherming en systeemscans van de geplande, maar de totale bescherming van McAfee is een betere optie voor de OS X-gebruiker.

Gebruik

Norton lijkt beter geschikt voor een omgeving van vooral de eigenaars van PC en Windows-gebruikers; terwijl het verstrekken van de Mac-gebruiker een fatsoenlijk bedrag van bescherming, lijkt het meer worden gericht op het verminderen van de verspreiding van Windows bedreigingen. Dit aspect maakt Norton beter gebruikt als bescherming voor een college campus waar er een grote, gemengde groep computers sterk actief op een enkelvoud netwerk is.

OS-specifieke toepassing

Wanneer ontpit tegen elkaar, lijkt McAfee een betere oplossing, niet alleen voor de thuisgebruiker, maar ook voor de onderneming. Toch zijn er nog betere opties die geschikt zijn uitdrukkelijk voor het milieu van Mac OS X, hun inspanningen concentreren op virussen, Trojans en malware exploits die gericht zijn op het opgegeven platform. Deze toepassingen niet alleen zorgen voor een betere gebruikerservaring voor interface, maar de bescherming bieden tegen de zeer weinig bedreigingen van Apple zonder de hoofdpijn van de bedreigingen van een Windows-machine of zorgen.