Manieren om te krijgen rond het houden van uw Computer op voor MagicJack

MagicJack is een USB-apparaat dat wordt aangesloten op de USB-poort van uw computer, u te voorzien van telefoondiensten tegen een verminderde prijs via uw internetverbinding. Met het standaardsysteem van MagicJack, moet uw computer voor u om te bellen of gebeld worden ingeschakeld. Dit kan van invloed zijn op uw huis's energieverbruik en geluidsniveau. Gelukkig, enkele alternatieven zijn mogelijk.

MagicJack Plus

MagicJack Plus is een bijgewerkte versie van het apparaat dat niet nodig een host-computer. Het omvat een lader die kan worden aangesloten op een gewone wandcontactdoos, en het heeft een Ethernet-poort voor een directe verbinding met uw switch of router. Met MagicJack Plus, kunt u bellen en gebeld zonder een computer.

De Thin Client Windows

Een Windows 'thin client' is een kleine computer die met een ingesloten versie van Windows. Omdat de thin clients hebben meestal weinig verwerkingscapaciteit, ze zijn vaak zonder ventilator en minimale energie verbruiken. Uw MagicJack verbinden met een thin client, kunt u het ter beschikking te houden op alle tijden zonder gebruik te maken van uw computer. Gerenoveerde dunne Windows-clients kunnen online worden gekocht voor minder dan $100.

Geplande Standby

De Planner van de taak in Windows geeft u de mogelijkheid om plaats uw computer in standby-modus en zet hem terug op in aangewezen tijden. Lawaai en stroomverbruik wanneer u slaapt en macht van uw computer kunt verlagen gedurende de dag wanneer bent u waarschijnlijk om oproepen te ontvangen. MagicJack van voicemail-systeem blijft functioneren wanneer de hostcomputer off line is; MagicJack stuurt een e-mail hebt u een bericht te wachten.

Doorschakelen van oproepen

Met MagicJack, u kunt het doorsturen van binnenkomende gesprekken naar elke nummer die u wenst. Inloggen op uw account op my.magicjack.com en klik de "Abonnementen" tab. Klik op de knop "Instelling wijzigen" onder Call Forwarding. Vanuit dit scherm, kunt u omleiding inschakelen en het getal waartegen wilt u gebeld worden doorgestuurd. Met deze oplossing, kunt u doorgaan met het ontvangen van oproepen op een ander apparaat zoals een mobiele telefoon als uw computer is uitgeschakeld. Echter moet de computer nog op uitgaande gesprekken via MagicJack tot stand brengen.