Magische poort ondersteuning op een Sony MemoryStick inschakelen

Magische poort ondersteuning op een Sony MemoryStick inschakelen


Sony MagicGate is een vorm van digitale-rechtenbeheer ingebouwd in iedere Sony MemoryStick. Het maakt het mogelijk voor beschermd en auteursrechtelijk beschermde inhoud moet veilig worden verplaatst tussen een MagicGate ondersteund memory stick en memory-kaartlezer. Bij de behandeling van niet-Sony-merk apparatuur, werkt MagicGate niet, als het alleen met eigen hardware samenwerkt. In tegenstelling tot populair geloof, MagicGate is niet een functie die kan worden ingeschakeld of uitgeschakeld bij zal, eerder het is altijd werking op de achtergrond, maar af en toe kan worden uitgeschakeld na een fout of een beschadigde data-partitie. Uw geheugenkaart terug te keren naar de oorspronkelijke staat is de enige manier om de MagicGate re-toe te laten in dit scenario, maar het proces is eigenlijk heel simpel.

Instructies

1

Plaats uw Sony MagicGate Memory Stick in de USB-poort van uw computer.

2

Open "Windows Explorer" en ga naar de inhoud van de MemoryStick.

3

Kopieer alle bestanden op het station dat u wilt opslaan van een kopie van; Vergeet niet dat alles op het station worden verwijderd wanneer u het volume formatteren.

4

Op de MemoryStick in Windows Verkenner met de rechtermuisknop, en selecteer de optie "Format".

5

"Snelformatteren" in de lijst van beschikbare opties, selecteer 'OK'.

6

Uw gekopieerde bestanden terug naar de vers geformatteerde schijf verplaatsen door te slepen en ze neerzet in de MemoryStick in Windows Verkenner. Je MemoryStick moet functioneren als normaal, en MagicGate moet terugkeren naar de normale werking.

Tips & waarschuwingen

  • Sony leed een grote uitslag van vervalste MagicGate geheugen sticks tussen 2007 en 2009. Deze geheugenstokken precies hetzelfde uitzien als een normale geheugenkaart, maar hebben niet de MagicGate functionaliteit. Zie voor informatie over hoe u kunt bepalen als je MagicGate Sony MemoryStick legitiem is, de Resources sectie van dit artikel.