Magische bestanden converteren naar PDF

Bestand Magic is een softwaretoepassing door with die u toelaat om de overdracht van bestanden tussen uw computer en iPhone of iPod. De toepassing werkt via een Wi-Fi-verbinding, zodat er geen USB-kabel nodig is om de overdracht van uw bestanden. Een van de aanvaardbare bestandsindelingen voor bestand Magic is PDF, Portable Document Format. U kunt bestanden die op uw iPhone/iPod naar PDF met behulp van magie bestand converteren. U kunt ook bestanden op uw computer naar PDF converteren en overbrengen naar uw apparaat.

Instructies

1

Open de toepassing File Magic op uw iPhone of iPod.

2

Open het bestand Magic softwareprogramma op uw computer. Vervolgens ziet u alle bestanden die zijn opgeslagen in uw iPhone of iPod de File Magic toepassing. Hebt u geen van de desktop-versie van File Magic, u kunt downloaden en installeren op uw computer gratis via de website van File Magic (zie bronnen).

3

Overdracht van de bestanden van uw iPhone/iPod die u wilt converteren naar PDF-formaat. Om dit te doen, kijk in de desktop-versie van File Magic. Klik op de pijl die naast het bestand zich bevindt. Het bestand zal onmiddellijk beginnen te downloaden naar uw computer.

4

Open een programma op de computer waarmee u de bestanden te converteren naar PDF-formaat. Een softwareprogramma dat u kunt downloaden en installeren kostenloos is OpenOffice door Oracle. Er zijn ook PDF conversie websites die u voor gratis, zoals gratis PDF converteren en Adobe CreatePDF gebruiken kunt (zie bronnen).

5

Open het gedownloade bestand in de conversieprogramma. Om dit te doen, klik op "Bestand" op de menubalk. Selecteer 'Openen'. Selecteer het bestand in de lijst met bestanden die zijn opgeslagen op uw computer.

6

Selecteer de optie "" het bestand te converteren naar PDF-formaat. Als u van OpenOffice gebruikmaakt, klikt u op het "PDF"-pictogram op de werkbalk van OpenOffice. Een venster zal verschijnen, waarin u een naam toewijzen aan het bestand wordt gevraagd. Voer een naam en klik op de knop "Opslaan" om het bestand op te slaan als een PDF-document. Zorg dat u aandacht te besteden aan de bestandslocatie.

7

Zoek het geconverteerde bestand op uw computer door het herzien van de locatie die het PDF-document is opgeslagen. Slepen en neerzetten van het geconverteerde bestand naar de desktop versie van bestand magie, in bestand Magic's "Documenten" map.

Het geconverteerde bestand zullen automatisch worden overgedragen van uw computer aan uw iPhone/iPod. Ziet u een statusbalk op de desktop-versie van File Magic evenals uw iPhone/iPod-applicatie, waarmee wordt aangegeven wanneer de overdracht voltooid is.